Sahne Maltepeli Çocukların

Sahne Maltepeli Çocukların

Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gün boyu eğlenen çocuklar akşam sahne aldı.

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde tüm gün süren 23 Nisan kutlamaları ve toplu açılışlara katılan öğrenciler “Sahne Maltepeli Çocukların” dedi ve izleyenlere görsel şölen yaşattı. Program öncesinde keman öğrencileri Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’le birlikte kuliste prova yaparak mini bir konser verdi.

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde yaklaşık dört aylık bir eğitimin ardından hazırladıkları gösterilerle izleyenlerden tam not alan öğrenciler zengin repertuarlarıyla da göz doldurdular. Gitar, bağlama, keman, ritim atölyesi ve çocuk korosuyla müzik ziyafeti veren çocuklar, halk oyunları ve stilize halk danslarıyla da kalabalığı coşturdu. Tiyatro öğrencilerinin sunumunu yaptığı gecede yaşları yedi ila on dört arasında değişen üç yüzün üzerinde öğrenci performans sergiledi. Aldıkları eğitimler ve sahne deneyimleri için kendilerine olanak sağlayan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’e teşekkür eden çocuklar, tüm kurs öğretmenlerine de teşekkür ettiler. Gecenin sonunda ellerinde balonlarla sahneyi dolduran çocuklar ‘Hayat Bayram Olsa’ şarkısıyla veda ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.