Güven ve Tecrübe Ayazağalılar ile buluştu

Güven ve Tecrübe Ayazağalılar ile buluştu

CHP Sarıyer belediye başkan aday adayı, Dr.Cengiz Alp Ayazağa halkı ile Sarıyer Ayazağa Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nde sabah kahvaltısında buluştu.

CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladıktan sonra geniş kapsamlı bir tanıtım ve halkla ilişkiler kampanyası başlatan Dr. Cengiz Alp. Belediye başkan aday adaylığının nedenleri ve amaçlarını anlatmak için Ayazağa halkıyla sabah kahvaltısında buluştu. Kendini tanıttı, Projelerini anlattı.

Seçimi kazanmak için de CHP İlçe Örgütü ile el ele verip, tüm partililerle birlikte yoğun ve bilinçli bir çalışma yürütmek istediğini söyleyen Dr. Alp, belediye başkanı seçildiğinde gerçekleştirmeyi planladığı projeleriyle ilgili bilgi verdi. Sarıyer’de nasıl bir belediye başkanlığı yapmak istediğini, yurt içi ve yurt dışında gördüklerinden örnekler verip, edindiği tecrübe, bilgi birikimi ve deneyimlerini de katarak anlatan CHP Aday Adayı Dr. Cengiz Alp, hiçbir zaman eleştiriden korkmadığını, yapıcı eleştirilerin kişinin kendini geliştirmesine, yanlışlarını görmesine katkı sağladığını belirtti.

İmar konusu ve engelliler konusu yapacağı ilk işler olduğunu söyleyen Dr.Cengiz Alp’e Ayazağa halkı büyük bir ilgi gösterdi.











HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.