Sarıyer’in Yerel Basını Kitaplarını Tanıttı

Sarıyer’in Yerel Basını Kitaplarını Tanıttı

Sarıyer’in yerel basınında köşe yazarlığı, kültür sanat editörlüğü ve Genel Yayın Yönetmenliği yapan birçok yazar şair ve ressam yazdıkları eserlerini bir imza günü düzenleyerek okurlarıyla paylaştılar.

Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezi’nde bir araya gelen Sarıyer’in çeşitli gazetelerinden isimler, kokteyl şeklinde yaptıkları programa çok sayıda vatandaş katılarak ilgi gösterdi. Sarıyer’in siyasetçileri, spor ve iş dünyasından çok sayıda kişinin katıldığı sergi ziyareti ve imza kampanyasında gazetecileri, meslek taşları da yalnız bırakmadı. Gün boyu okurlarıyla sohbet yapan Yerel Basının kalemleri Sarıyer’de birlikteliğin, hoşgörü ve paylaşımın en güzel örneğini sergilediler. Sarıyer Posta’dan Tuncay Dağlı’nın roman ve deneme kitapları oldukça ilgi görerek satın alınırken, Sarıyer Manşet Gazetesi’nden İlknur Arı’nın şiir kitabı şiir severlerin beğenisini kazandı.

   
HANGİ GAZETEDEN HANGİ YAZARLAR KİTAPLARINI İMZALADI 
Sarıyer Belediyesi kültür etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen resim sergisi ve imza gününde 5 gazeteci bir araya gelerek eserleriyle mutluluklarını paylaştılar.
Gazeteci Emin Turan’ın insan temalı resimleri ile Zekeriyaköy Sanat Grubu’ndan Serap Akışık’ın seramik eserlerinin buluştuğu sergiye gazeteci-yazarlar Tuncay Dağlı, Gökten Ulugergerli, İlknur Arı ve Cemile Kısa da kedilerine ait kitaplarını imzalayarak okurlarıyla buluştular
Bugüne kadar 13 kitap yayınlayan Tuncay Dağlı imza gününde öykü, şiir ve romanlarını imzaladı. Gökten Ulugergerli ‘Sana bir başka aşığım Marmaris’, İlknur Arı ‘Yağmurla gelen değişim’, Cemile Kısa ise ‘Kalemim Susarsa’ adlı şiir kitaplarını okuyucularına takdim etti. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.