Sarıyer’de, Dr. Cengiz Tamer nereye koşuyor

Sarıyer’de, Dr. Cengiz Tamer nereye koşuyor

MHP olmadı, CHP’den aday olayım diyerek CHP Sarıyer belediye başkan aday adayı olan İstinye eski devlet hastanesi başhekimi Op. Dr. Cengiz Tamer’e CHP Sarıyer örgütü sıcak bakmıyor.

İstanbul Ses Gazetesi’nin, MHP Sarıyer ilçe başkanı Erdal Çoban ile yaptığı video kayıtlı röportaj'da,” Cengiz Tamer yerel basında MHP’nin adayı diye haber çıktı, öyle bir izlenim verdi ki, yerel basında Beni aradılar. Reklamın iyisi kötüsü olmaz dedim. İçinden böyle bir şey geçiyorsa, bizim için bir sakıncası yok dedim. Daha sonra biz kendisiyle görüştük teklifimizi sunduk,  İstinye eski Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Cengiz Tamer “ Benim için bir şereftir” dedi. Bunu kabul etti. Biz sonradan onunla projelerimizi anlattık. Bu konu hakkında birkaç kez görüşmemiz oldu. Biz onunla projelerimizi anlattık. Bizim Sarıyer’i almamız için bütçeniz nedir diye sorduk kendisine, Şu kadar bütçe lazım dedik. O da bize” Bir hafta süre tanıyın” dedi

.

MHP Sarıyer ilçe başkanı Erdal Çoban konuşmasının devamında ,”Op. Dr. Cengiz Tamer halen bize dönmedi. etik olmayan tarafı ise,Ne yapacağız nasıl bir seçim strateji yapacağız, nasıl insanlara ulaşacağız, kendisiyle paylaştık” diyerek etik olmayan bir davranışı dile getirdi.

.

MHP olmadı, CHP’den aday olayım diyerek CHP Sarıyer belediye başkan aday adayı Op. Dr. Cengiz Tamer ‘e, CHP Sarıyer örgütü sıcak bakmadığı bize gelen bilgiler arasında.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.