Hezarfen Anaokulu Öğrencilerinin İlk Mezuniyet Heyecanı

Hezarfen Anaokulu Öğrencilerinin İlk Mezuniyet Heyecanı

2018-2019 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Beyoğlu’nda Hezarfen Anaokullarında eğitim gören minik öğrenciler karnelerini alarak ilk mezuniyet heyecanını yaşadı.

2018-2019 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle İstanbul'da yaklaşık 2 milyon 700 bin öğrenci karnelerini aldı. Karne heyecanının coşkulu bir şekilde yaşandığı ilçelerden birisi de Beyoğlu oldu. Beyoğlu’nda 15 farklı noktada şubesi bulunan Beyoğlu Belediyesi Hezarfen Anaokulları’nda eğitim gören yaklaşık bin öğrenci karnelerini alarak ilk mezuniyet heyecanını yaşadı. Heyecanlarını aileleriyle paylaşan minik öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

3-6 YAŞ GRUBU ÖĞRENCİLERE OKUL ÖNCESİ EĞİTİM HİZMETİ VERİLİYOR

Beyoğlu Belediyesi Aile ve Sosyal Hizmetler Merkezi olarak Beyoğlu’nun 15 farklı noktasında dağılım gösteren Semt Konaklarında yer alan Hezarfen Anaokulları’nda 3-6 yaş grubu öğrencilere okul öncesi eğitim hizmeti veriliyor. 2004 yılında 20 öğrenci ile hizmete başlayan Anaokullarında 15 yılda toplam 10 bin çocuğa okul öncesi eğitim hizmeti verildi. 2018-2019 Eğitim Öğretim döneminde ise 15 farklı noktada 49 sınıfı ile bine yakın öğrenciye hizmet verdi.


Kaynak: Beyoğlu Belediyesi










HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.