İlaçlama Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

İlaçlama Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Beyoğlu’nda, sıcak yaz günlerinde sağlık problemlerinin önüne geçmek için başlatılan ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Uzman ekipler özel araçlarla tüm mahalleleri düzenli olarak ilaçlıyor.

Beyoğlu’nda, havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların açık mekanlarda daha rahat vakit geçirmesini sağlamak ve sineklerin verdiği rahatsızlıkları azaltmak için başlatılan ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında sokaklar düzenli olarak ilaçlanarak dezenfekte ediliyor.

OLASI SAĞLIK PROBLEMLERİNİN ÖNÜNE GEÇİLİYOR

Uzman ekipler tarafından hazırlanan ve Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı’ndan onaylı olan ilaçlar sıcak yaz aylarında oluşan mikropların, bakterilerin insana ve çevreye olan etkisi minimum seviyeye indiriyor. Böylelikle yaz aylarında yapılan ilaçlama çalışmaları ile sıcak günlerde ortaya çıkan sağlık problemlerinin de önüne geçilmiş oluyor.

 


Kaynak: Beyoğlu Belediyesi






















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.