ŞİLE’DE SOKAK BASKETBOLU

ŞİLE’DE SOKAK BASKETBOLU

6-7 Eylül tarihlerinde Şile Marina Basketbol Sahasında gerçekleştirilecek etkinlikte, profesyonel ve amatör takımlar mücadele edecek.

            Şile bu sene etkinliklere doyuyor. Festival öncesi gerçekleştirilen etkinlikler, Plaj Voleybolu, 32. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali, Ağva etkinlikleri derken şimdi “Sokak Basketbolu” etkinliği Şile’de gerçekleştirilecek. Aralarında Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Daruşşafaka gibi takımların bulunduğu 22 profesyonel takımın katılacağı 3x3 Sokak Basketbolu etkinliği Şile’mize önemli bir kimlik kazandıracak. 6-7 Eylül tarihlerinde Şile Marina Basketbol Sahasında gerçekleştirilecek etkinlikte, profesyonel ve amatör takımlar mücadele edecek.

            Şile Sokak Basketbolu etkinliği kapsamında 6 Eylül Cuma günü Ağva Meydanında, 7 Eylül Cumartesi günü ise Şile Kent Meydanında “Grup Şort” sahne alacak.

13. ŞİLE YAĞLI GÜREŞLERİ

Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Ulusal spor etkinliklerine ev sahipliği yapan Şile’miz sokak basketbolunun ardından 13 Eylül’de de 13. Şile Yağlı Güreşlerine ev sahipliği yapacak.


Kaynak: Şile Belediyesi




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.