Sultangazi Belediyesi Gençleri Yaz Kampında Ağırlıyor

Sultangazi Belediyesi Gençleri Yaz Kampında Ağırlıyor

Sultangazi Belediyesi, gençleri doğa ve yaz kamplarıyla kamplarıyla buluşturmaya devam ediyor. 28-31 ağustos tarihleri arasında ö..

Sultangazi Belediyesi, gençleri doğa ve yaz kamplarıyla kamplarıyla buluşturmaya devam ediyor. 28-31 ağustos tarihleri arasında öğrenciler, Çanakkale Eceabat Gençlik Konuk Evi’nde misafir edilecek. Gençlerin ulaşım, konaklama gibi ihtiyaçları Sultangazi belediyesi tarafından karşılanacak.

Sportif ve kültürel faaliyetlere önem veren Sultangazi Belediyesi, gençleri Anadolu'nun farklı bölgelerinde yer alan doğa ve yaz kamplarında ağırlıyor. Gençler, farklı noktaları keşfederken aynı zamanda bir çok aktivite yapma imkanı buluyor. 

15-19 Ağustos 2019 tarihleri arasında erkekler Bolu Aladağ Gençlik Kampı'nda, kızlar ise Kastamonu Yolkonak Gençlik Kampı'nda misafir edildi. Rota bu kez Çanakkale’ye çevrildi. 28-31 ağustosta gençler Eceabat ilçesinde tarihi bir yolculuğa çıkacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı olan kampta 16-23 yaş gurubundaki kız öğrenciler faydalanabilecek. Kamplara katılan gençlerin ulaşım, konaklama ve yemek ihtiyaçları Sultangazi Belediyesi tarafından karşılanacak.

Çanakkale Eceabat Gençlik Kampı

Öğrencilerin konaklayacağı Eceabat Gençlik Konuk Evi, 5 yıldızlı otel standartlarında. Kampta ayrıca öğrenciler için sportif aktiviteler de mevcut. Voleybol, futbol, okçuluk, ebru sanatı, masa tenisi, matrak, mangala, langırt, dart, badminton gibi etkinliklerin yanı sıra kız öğrencilere Eceabat turu düzenlenecek. Öğrenciler, Çanakkale destanının yazıldığı Gelibolu Yarımadası’nı yakından görme fırsatı bulacak.


Kaynak: Sultangazi Belediyesi


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.