"Ver Kaç" romantik komedi filmi 15 Eylül'de sinemalarda!..

"Ver Kaç" romantik komedi filmi 15 Eylül'de sinemalarda!..

"Ver Kaç" romantik komedi filmi 15 Eylül'de sinemalarda!.. Dev oyuncu kadrosuyla göz dolduran gerçek bir mahalle komedisi, aşk, futbol ve daha fazlası…

Yapımcılığını, Ego Grup Medya Şirketi sahibi Kadir Gülnahar’ın yaptığı ve Dev oyuncu kadrosunun yer aldığı ‘VER KAÇ’ adlı yeni sinema filmi ile seyircilere 15 Eylül’de ‘Merhaba’ demeye hazırlanıyor.

Çekimleri özenle tamamlanan ‘VER KAÇ’ Filmi komedi ve duygusal formatta olup, samimi bir mahalle hikayesini farklı bir dille beyaz perdeye aktarıyor.

Kenan Ece filmin başrolünde ve bir mahalle delikanlısını oynayacak. Duygusal yönü fazlaca hissedilecek filmde ayrıca Bülent Çolak (Fikret), Aslıhan Güner (Nazlı), Ruhi Sarı (Reşat) ve Fırat Tanış (Cengiz) gibi başarılı oyuncular da rol alıyor.

Son derece titizlik içinde süren filmin çekimlerinin büyük bölümü İstanbul’un eski semtlerinden Kadırga’da geçiyor. Kocamustafapaşa Stadı'nın da kullanıldığı çekimlerin; diğer mekanları ise Ümraniye, Reşadiye ve Emirgan mevkii oldu.

Öte yandan, filimde "Kahramanlar çağı çoktan bitti. Şimdi adam olmanın çağı" gibi çok sayıda öğretici özlü sözler de yer alması, eğitimsel yönüyle de dikkatleri şimdiden üzerine çekmiş durumda.

Film 15 Eylül’de Vizyona Girecek…

Filmin Konusu ise; Aynı mahallede büyüyen Fikret ile Sedat kendilerini Kadırga Spor Kulübü’ne adamıştır. Kadırga Spor Kulübü yoksul bir kulüpken kurtarıcı olarak Hakan adlı bir futbolcunun transferi söz konusudur. Transfer için kulübün eskilerinden Tevfik amca kulübe arabasını bağışlar bağışlamasına fakat Sedat zamana ihtiyaç duydukları için parayı Reşat’tan ister. Senet karşılığı parayı alan Sedat’ın hiç hesaba katmadığı bir iş gelir başına… Bunun üstüne Sedat, hem Tarık hem Reşat hem de Cengiz ile mücadele ederken öbür yandan Kadırga’nın tarihi düşmanları Sazlıkspor karşısında muvaffak olabilmesi için de mücadele edecektir.

Komedi, drama ve aşk üçgeninde olan bu harika Film, son derece sürükleyici ve herkesin kendini filmde bulacağı hatta geçmişini yaşayacağı bir eser.

Sinemaseverlerin de büyük bir heyecan ve merak ile 15 Eylül’ü beklediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.