Yaşam Yaratıcıları, Kağıthane Fen Bilimleri Okulları'nda yetişiyor

Yaşam Yaratıcıları, Kağıthane Fen Bilimleri Okulları'nda yetişiyor

Fen Bilimleri eğitimdeki deneyimlerini, başarı ve kalitesini Kağıthane Fen Bilimleri Okullarını açarak devam ettiriyor.

Kağıthane Fen Bilimleri Okulları 2017-2018 yeni eğitim dönemine merhaba dedi. Bilişim çağının gereksinimlerine uygun, 'Öğrenci merkezi' eğitim modelini benimseyen Kağıthane Fen Bilimleri Okulları; Atatürk ilkelerine sahip çıkan  uygar, sorumluluk sahibi insan ve doğa sevgisiyle dolu, sorgulayan, eleştirel düşünebilen ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen barışçıl, sportmen, ahlaklı, bilgili ve lider nitelikli yaşam yaratıcılarını yetiştiriyor.

2017-2018 yeni eğitim dönemi açılışında konuşan, Vadi İstanbul Fen bilimleri kampus müdürü Cihan Özcan, " Değerli anne babalar, en kıymetli varlığımız olan çocuklarımızın mutluluğu için sizlerle el ele iş birliği ve fikir birliği içinde olacağımızı biliyoruz. Katkılarınız, katılımlarınız okulumuza olan güveniniz, her dönemde desteğiniz olacaktır. Bugün bize emanet ettiğiniz çocuklarınız, sizler için çok değerli olduğunu onlar için çok büyük fedakarlık ettiğinizi biliyoruz. Onurlu bir mesleğin temsilcileri olan öğretmenlerimiz, ilgi ve kabiliyetlerine göre yetiştirerek onları üreten, düşünen, sorgulayan bireyler olarak hayata atılmaları için çaba göstereceklerdir. Sevgili öğrencilerim biraz sonra sınıflarınıza geçeceksiniz yepyeni umutlarla eğitim-öğretim yılına başlamış olacak. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muhasır medeniyetler seviyesine ulaşmak ve uygar bir insan seviyesine ulaşmak için okulunuza dört elle sarılın. Okulunuza sahip çıkın ve okulunuzun bütün olanaklarından faydalanın, düzenli çalışın başarının yolu düzenli ve disiplinli çalışmaktan geçer. Bu duygu ve düşüncelerle 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının hepimiz için başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.