Ayhan Bölükbaşı’nın Annesi Son Yolculuğuna  Uğurlandı

Ayhan Bölükbaşı’nın Annesi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı’nın annesi Binnaz Bölükbaşı son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.

 82 yaşında hayata gözlerini yuman

Binnaz Bölükbaşı

’nın naaşı önce Esenler Davutpaşa Mahallesi’ndeki evinden alınarak Yavuz Selim Camii’ne getirildi. Burada Ayhan Bölükbaşı ve kardeşleri Osman ile Adnan Bölükbaşı taziyeleri kabul etti. Zaman zaman gözyaşlarına hâkim olamayan Bölükbaşı kardeşler, taziyeleri kabul ederken ayakta durmakta da güçlük çektiler. Bölükbaşı kardeşleri bu acılı günde dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

.

Esenler Yavuz Selim Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası omuzlara alınan Binnaz Bölükbaşı’nın naaşı, cenaze aracına kadar taşındı. Buradan Kemer Aile Kabristanlığı’na getirilen Binnaz Bölükbaşı’nın naaşı, sevenleri ve dostlarının gözyaşları arasında toprağa verildi. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu başta olmak üzere birçok siyasetçi, iş adamı ve STK temsilcisi de cenazeye çelenk gönderdi.

.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.