Birbirimize Saygılı Olalım, Birbirimizin Ekmeğiyle Oynamayalım

Birbirimize Saygılı Olalım, Birbirimizin Ekmeğiyle Oynamayalım

“Birbirimize Saygılı Olalım, Birbirimizin Ekmeğiyle Oynamayalım”Bugün Belediye toplantı salonunda düzenlenen Büy&..

“Birbirimize Saygılı Olalım, Birbirimizin Ekmeğiyle Oynamayalım”

Bugün Belediye toplantı salonunda düzenlenen Büyükada Esnaf Toplantısında esnafın, şikayet, öneri, talep ve istekleri dinlendi.

Başkan Yardımcımız M. Dündar TIRAŞ’ın yönettiği toplantıya, Meclis Üyelerinden Metin ÖNAL, Fatma BUCAK, Rıza ÇİFTÇİOĞLU, Engin ÇELİK de eşlik etti. Toplantıda seyyar satıcılarla ilgili şikayetler öne çıkarken, her esnafın ruhsat konusuna göre malzeme satışı yapmasının denetlenerek aykırı davrananlar hakkında gerekli işlemlerin yapılması da ortak talepler arasındaydı. Brandalar, sokak işgallerinin yarattığı düzensizlik, hanutçuluk, dondurma satış yerleri, çöp toplanma ve transpaletlerin çarşı içine giriş-çıkış saatleri, bisikletle hizmet veren esnaf için bir düzenleme yapılması gibi konuların da gündeme getirildiği toplantıda esnafların birbirlerine ortak mesajı “Birbirimize Saygılı Olalım, Birbirimizin Ekmeğiyle Oynamayalım” oldu.

Esnafın dinlenmesinin ardından söz alan Başkan Yardımcımız M. Dündar TIRAŞ, “biz bu yola BARIŞ ADASI sloganı ile başladık. Asla bahane üretmeyeceğiz. Daha çok toplanacağız, daha çok konuşacağız. Gerekirse esnaf meclisleri kuracağız. Belki sizlerin daha çok vaktini alacağız ancak sorunları sizlerle birlikte çözeceğiz” dedi.


Kaynak:Adalar Belediyesi














































HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.