CHP Fatih’te, Dabakoğlu “Hedefe Odaklanmalıyız“ korteyi verdi

CHP Fatih’te, Dabakoğlu “Hedefe Odaklanmalıyız“ korteyi verdi

CHP Fatih Belediyesi Başkan Aday Adayı İlhan Dabakoğlu CHP Fatih ilçe örgütüne Akgün Otelde "Hedefe Odaklanmalıyız" isimli bir kokteyl verdi.

Programın sunuculuğunu Sivas eski İl Başkanı İsmail Hakkı Konar yaptığı gecede katılım çok yüksek oranla oldu. Gecede coşku heyecan ve karalılık hâkimdi.  Fatih CHP İlçe Başkanı Bülent Sülek, Belediye Başkan aday adayı Uğur Ataş, CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Fatih Belediyesi Meclis Üyeleri, Spor Kulübü başkan ve yöneticileri, Muhtarlar, CHP örgütü kadın ve gençlik kolları, meclis üyesi aday adayları çok sayıda STK Başkanları ve CHP'ye gönül vermiş üyeler katıldılar.

.

Dabakoğlu adaylık yarışında rakibi olan Uğur Ataş'ı da programa davet edip, bir bütünlük ve birliktelik profili çizmeye çalıştı. Hatta salona ilçe başkanıyla birlikte iki aday kol kola girince büyük alkış ve beğeni aldı. Dabakoğlu'nun bu jestine karşılık; Uğur Ataş başkanı tebrik ederek teşekkür etti.

.

İlhan Dabakoğlu yaptığı konuşmada,” Hepinizin bildiği gibi 2002-2007 yılların arasında beş yıl süre ile ilçe başkanlığınızı yaptım. Bir şeyi itiraf etmek istiyorum ki, belediye başkanı aday adaylığımı açıkladığım o gün duyduğum heyecan ile bugünkü heyecanım hiç değişmediği gibi, sizlerin gösterdiği ilgi karşısında da heyecanım daha da artmaktadır. Bu heyecan talip olduğum görevin onur verici olmasından kaynaklanmaktadır. Fatih’in değişiminin partim ve benim ile birlikte gerçekleşeceğine olan inancımdandır Her zaman ve her yerde bahsettiğim gibi bundan sonra hangi görevde bulunursa bulunayım, Fatih CHP ilçe başkanlığı benim çocuklarıma bırakacağım en önemli miraslardan birisidir.” dedi

.

Dabakoğlu konuşmasının devamında,” Yüreği insan sevgisi ile yoğrulmuş Genel başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun çalışma prensipleri, dürüstlüğü, çalışkanlığı, demokrasi anlayışı bizim için siyasi örnektir. İktidar günlerdir sürdürdüğü bir paket avutması ile en sonunda paketi açtı. Paketten demokrasi paketi denilebilecek hiçbir şeyin çıkmadığı açıkça görüldü. Paketten, Alevilere üniversite ismi, Kürtlere 3 tane harf, Süryanilere 270 dönüm toprak, Romanlara enstitü çıktı... Bu paket genel başkanımızın tabiri ile boş bir pakettir. Demokratik anlamda hiç bir şey getirmemiştir. Başkalarının siyasi iradeleri üzerinde hırsızlık yapan seçim barajı için çözüm yerine çözümsüzlük getiren bir pakettir. Kendi seçmenini memnun edecek düzenlemeler ile ülkemizi sıkıntıya sokacak, üniter ve laik devlet yapısını bozmaya yönelik bir pakettir. Kurduğumuz cumhuriyetin yeniden ihya ve inşa adı altında değiştirilmesine ve dönüştürülmesine seyirci kalacak değiliz. Bu konuda yerel seçimleri fırsat bilip halkımızın aydınlatılması, tepki koyması ve demokratik ihtarını göstermesi için bilinçlendirme yolunda gayretlerimiz sürecektir” dedi  



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.