Fatih Belediyesi'nde bayramlaşma coşku ile geçti

Fatih Belediyesi'nde bayramlaşma coşku ile geçti

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir geleneksel bayramlaşma töreninde ilçe protokolü ile bayramlaştı, çocuklara bayram harçlığı verdi

Fatih Belediyesi’nin geleneksel bayramlaşma töreni bu yılda Kurban bayramının ikinci günü başkanlık binasında yoğun katılımla gerçekleşti.

 

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in ev sahipliğindeki törene, Ak Parti İstanbul Milletvekili Haldun Ertürk, Fatih İlçe Kaymakamı Ahmet Ümit, ilçe protokolü, belediye başkan yardımcıları, müdürler, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

ÇOCUKLARA BAYRAM HARÇLIĞI

Başkan Demir, oldukça samimi bir atmosferde geçen bayramlaşma töreninde, misafirlerini kapıda karşılayarak onlarla tek tek bayramlaştı, sohbet etti. Bayramlaşma töreninin en neşeli misafirleri ise çocuklardı. Bayramın neşesi olan çocuklar Demir’in elini öperek belediye başkanlarının bayramını kutladılar. Çocukların sevgisine onları öperek karşılık veren Demir, çocuklara bayram harçlığı verdi.

 

“BAYRAMLAR KAYNAŞMA PAYLAŞMA GÜNÜDÜR”

Bayramların, kaynaşmanın ve paylaşmanın yaşandığı özel günler olduğunu belirten Demir,  ''Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bir bayramı daha idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mevlam nice bayramlara sevdiklerimizle birlikte varmamızı nasip eylesin” dedi. Demir, Fatih Belediyesi personelinin emeklerinin önemine değindi, tüm personele teşekkür etti ve herkesin bayramı, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçirmesi temennisinde bulundu. Ak Parti İstanbul Milletvekili Haldun Ertürk ile Fatih İlçe Kaymakamı Ahmet Ümit de yaptıkları konuşmada tüm katılanların Kurban bayramını kutladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.