İlhan Dabakoğlu ‘nun STK’a ziyaretleri devam ediyor

İlhan Dabakoğlu ‘nun STK’a ziyaretleri devam ediyor

CHP Fatih Belediye Başkan Aday Adayı İlhan Dabakoğlu’nun STK ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor.

CHP Fatih Belediye Başkan Aday Adayı İlhan Dabakoğlu’nun STK ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. 
Dabakoğlu’nun İstanbul Şekerciler ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı ve Ender Pastaneleri sahibi Muzaffer Şener’i Sahibi olduğu Fatih Fevzipaşa’da ki ENDER Pastanesinde ziyaret etti.  Ziyarette CHP Fatih Belediye Meclisi Üyesi  Vahdettin BAYEZİT, Gazanfer Koyuncu, Ender Pastanesinin sahibi ve Muzaffer Şener’in oğlu Aykut Şener,  CHP’li bayan üyeler hazır bulundular.  Dernek dernek çalışmaları hakkında bilgi alarak seçim sürecinde aday olması halinde geniş çaplı projelerle tekrar görüşmeyi talep ettiğini söyleyerek derneğin sorun ve isteklerini tek tek not ederek STK’ların yanında olduğunu gösterdi.
İstanbul Esnaf Sanatkârlar Birliğinde Denetim Kurulu üyeliği, Aksaray Esnaf Sanatkârlar Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeliği de yapan Muzaffer Şener; biz aileden gelen bir Sosyal Demokratlık var bu çizgide çalışmalarımıza devam ediyoruz, İlhan Dabakoğlu Beyefendi de Fatih’ten Belediye Başkan Adayı olursa kendisini destekleyeceğimiz ve bu seçimlerde de CHP’li bir belediye başkanının Fatih’te olacağını görebiliyorum dedi. İlhan Dabakoğlu, “Muzaffer Şener abimle yıllara dayanan bir ilişkimiz olduğunu bu desteklerinden dolayı da teşekkür ediyorum ve her zaman birlikte hareket edeceğimizi buradan ilan ediyorum” dedi.
Daha sonra toplu fotoğraf çektirilerek karşılıklı başarı temennilerinin ardından ziyaret sona erdi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.