İlhan Dabakoğlu’dan Fatih Amatör Spor Kulüplerine ziyaret

İlhan Dabakoğlu’dan Fatih Amatör Spor Kulüplerine ziyaret

Fatih Belediyesi CHP Aday Adayı M.İlhan Dabakoğlu’nun Fatih Amatör Spor Kulüplerine ziyaretleri devam ediyor. 30 Eylül 2013 Günü Sırasıyla Altınyıldız Spor Kulübü, daha sonra Altınok Spor Kulübü, son olarak ta Fatih Vatanspor Bayan Futbol takımını ziyaret

FATİH BELEDİYESİ CHP ADAY ADAYI M.İLHAN DABAKOĞLU’NUN FATİH AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR.


Fatih Belediyesi CHP Aday Adayı M.İlhan Dabakoğlu’nun Fatih Amatör Spor Kulüplerine ziyaretleri devam ediyor. 30 Eylül 2013 Günü Sırasıyla Altınyıldız Spor Kulübü, daha sonra Altınok Spor Kulübü, son olarak ta Fatih Vatanspor Bayan Futbol takımını ziyaret etti.

İlhan Dabakoğlu’nun ilk olarak ziyaret ettiği Altınyıldız Spor Kulübünü ziyaretinde Fatih İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Soner Özimer, Fatih Belediyesi Meclis Üyesi ve Fatih Vatanspor Kulübü Başkanı M. Suat Özcan,  Sivil Haber Gazetesinin Spor Yazarı Süleyman Aydın ve Fatih Belediyesi CHP Meclis üyesi aday adayı Aliye Oya Ergülen eşlik ettiler.

Altınay Spor Kulübü lokalinde gerçekleştirilen ziyarette yöneticilerden Erdoğan Tunceri, Kulüp Hocası İlker Dirim üyeler de hazır bulundular. Ziyarette İlhan Dabakoğlu’nun  hediye olarak getirmiş olduğu  çikolatalar ve kulübün ikramları eşliğinde  güzel bir muhabbet ortamı oluştu.

Daha sonra söz alan Dr. M.İlhan Dabakoğlu ziyaretlerinin sebebini anlatarak; “ 2002-2007 yıları arasında 5 yıl boyunca Fatih CHP İlçe başkanlığını yaptığım dönemde de bütün spor kulüplerini ziyaret etmiş, sorunlarını dinlemiş şikâyetlerinizi not almıştım. İlk önce şunu belirtmek isterim ki siz kulüp yöneticileri ve değerli hocalarımız çok değerli bir hizmeti ifa ediyor, gençliğimiz kötü alışkanlıklardan koruyarak toplumun geleceği için ibadet sayılacak bir hizmeti yerine getiriyorsunuz. Bundan dolayı hepinizi tebrik ediyor ve ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu emeğiniz yadsınamaz dedi.  Üzülerek bir konuyu belirtmek isterim ki. Dünya gelişirken, Amatör spor kulüplerimiz buna ayak uydurmakta zorlanıyorlar. Burada ekonomik şartların zorluğu, belediyelerin ve devletin gerekliği desteği vermediğini görüyoruz. Spor kulüplerimiz zor şartlarda idman ediyor, kısıtlı imkânlarla faaliyetlerini yürütüyorlar. Bizler eğer CHP’den aday olur ve seçimi de kazanırsak buradan söz veriyorum her şey çok daha farklı olacak ve Amatör spor kulüplerimiz bizim dönemimizde çok daha sağlıklı ve başarılı bir süreç geçirecekler. Elimizden gelen her türlü desteği vereceğimizi şimdiden taahhüt ediyoruz dedi. 

Kulüp yöneticileri de başkana hak vererek; sorumalarımızı yıllardır dile getiriyoruz. Bütün kamu kurum ve kuruluşlarındaki yetkililer, belediye ve hükümet sorunlarımızı biliyor ama maalesef bir iyileştirme yapmadığı gibi biz kulüpleri Kurumalar vergisi mükellefi yaparak zor olan şartlarımızı daha da zorlaştırıyor yükümüz arttırıyor. Kapsamlı ve sistemli bir yok etme ve kapatma politikaları sürdürülüyor dediler. Biz yöneticiler olarak, sporun siyasetten uzak, toplum sağlığı ve kişi sağlığı için sosyal bir eğitim ve eğlence aracı olmasını istiyoruz. Siyasi görüşlerimizden dolayı belediyeler ya da hükümetler nezdinde ötekileştirilmek istemiyoruz dediler. Bunun üzerine tekrar söz alan İlhan Dabakoğlu, bu sorunlarınızı ve şikâyetlerinizi not alıyoruz. Burada basın da söylediklerimizi kaydediyor. Sizler bizleri destekleyin bizlerde seçildikten sonra sizlerin hizmetinde olalım dedi. 

İlhan Dabakoğlu ve ekibinin Altınyıldız spor kulübündeki ziyaretin ardından ikinci durak Altınokspor kulübü oldu. Burada ekibi kulüp yöneticileri Kulüp başkanı Özcan kazak, Başkan yardımcıları, Şaban Dayan, Ekrem aydın (Gazi), Teknik Direktörler Hüsnü Günal ve Turgut Şakar Futbol Takım Kaptanı Şahin Kumralgil karşıladılar. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ortamda Dabakoğlu’nun çikolatası ve kulüp yöneticilerinin ikramları Fatih’te ki amatör sporun sorunları ve çözüm politikaları üzerinde beyin jimnastiği yapıldı.  Kulüpler şikâyetlerini yaptı, başkan da notlarını aldı. Muhabbetin sonunda topluca topun başına geçerek toplu fotoğraf çektirilerek ziyaret sona ermiş oldu.

Dabakoğlu’nun ziyaretleri hız kesmeden devam etti.  Mimar Sinan Spor stadyumunda antrenman yapan Fatih Vatanspor Bayan futbol takımı oyuncularını ve hocalarını antrenman bitiminde ziyaret ederek şampiyonluklarından dolayı tebrik etti ve birinci ligde başarılar diledi.  Dabakoğlu’u Bayan futbolcularla yapmış olduğu konuşmasında Fatih gibi bir yerde spor yapmanın zorluklarını biliyor ve sizleri bu başarılarınızdan dolayı iki kere tebrik ediyorum dedi.  Dabakoğlu, ülkemizde sayıları çok az olan bayan futbol kulübü sayısının artırılmasını ve siz değerli oyuncularımızın uluslar arası sahalarda daha da başarılı olacağınıza inanıyor sizleri tebrik ediyor ve başarılar diliyorum dedi. Bayan futbolcular da yapmış oldukları konuşmada sizler gibi büyüklerimizin bizleri ziyaretleri ve destekleri devam ettiği sürece daha da başarılı sonuçlar alarak ilçemiz ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimizi taahhüt ediyoruz dediler. Daha sonra topluca fotoğraf çektirerek ziyaret sona ermiş oldu.

İlhan Dabakoğlu ve ekibi güzel ve başarılı bir günün ardından yarın ziyaret edecekleri yeni kulüplerin programını yaparak günü neticelendirmiş oldular.

Haber ve Fotoğraf : Mithat Özdemir



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.