CHP Sarıyer'e  Sanatçı Aday

CHP Sarıyer'e Sanatçı Aday

Türkülere yeni bir soluk getiren Türkülerin efendisi Rahmi Deniz Fırat CHP Sarıyer ilçeden belediye meclis üyesi aday adayı olduğun açıkladı.

Sultangazi başta olmak üzere İstanbul’un çeşitli ilçelerinde faaliyet gösteren Sanat Yapı Denetim firması ortaklarından da olan Rahmi Deniz Fırat ikinci albümü ile çok konuşuldu sanatçıya destek veren Oğuz Aksaç, Tayfun Talipoğlu, Handan Aydın, Özgür Akdemir, Seda Bingöl gibi usta isimler yanı sıra albüm tanıtım gecesinde  CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, Erdoğan Toprak, Sezgin Tanrıkulu, Nihat Matkap,Atilla Emek, Ramis Topal, Umut Oran, İlhan Cihaner ve Engin Altaylı 'da katılarak destek vermişlerdi.

.

CHP Sarıyer ilçe örgüt üyesi olan Rahmi Deniz Fırat bu süreçte biz sanatçılara çok görev düşüyor dedi.  Rahmi Deniz Fırat 2014 yerel seçimlerinin partisi için hayırlı olmasını diledi.  Hepinizin bildiği gibi İstanbul ve Türkiye hem siyasi hem de sanatcıları yaşadığı sorunlardan dolayı yangın yerine döndü. Bizim bu durumu halka anlatabilmemiz için öncelikle kendi içimizdeki birliği sağlamamız lazım. Ben değil biz olmalıyız. Bunun için aday veya aday adaylıkları değil Genel Merkezimizin gösterdiği yolda önce İstanbul’u sonra Türkiye’yi kazanmak için mücadele etmeliyiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.