Er-Do-Der, minik yüreklere umut oluyor

Er-Do-Der, minik yüreklere umut oluyor

Erken doğan bebeklerin ve ailelerin yaşama bağlanma umudu olan Er-Do-Der, minik yüreklere umut taşımak için destekçileriyle, Aycan Alp’in Acarkent deki evinde “Yaza Merhaba Daveti”nde bir araya geldi.

Sarıyer’in sevilen hekimlerinden, Sarıyer Tıp Merkezinin sahibi Dr. Cengiz Alp’in eşi Aycan Alp’in destekçileriyle “Yaza Merhaba Daveti” Derneğin Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Alp’in Acarkent deki evinde gerçekleşti. Öncelikle kış sezonu boyunca derneğin etkinliklerine katılarak destek olan isimlere teşekkür edilirken, bir yandan da internet üzerinden dernek yararına bebeklere özel yapılan takı ve aksesuarların satış adresleri ve ürünler hakkında bilgi verilerek yeni dönemde yapılması planlanan projeler hakkında derneğin Yönetim Kurulu Başkan’ı Canan Göztepe tarafından misafirlerle bilgi paylaşıldı

.

ER-DO-DER Yönetim Kurulu Başkanı Canan Göztepe yaptığı konuşmasında, prematüre olarak tanımlanan, vaktinden önce dünyaya gelen bebeklere ve ailelerine maddi, manevi destek olacaklarını ve bebeklerin normal bir yaşam sürebilmesi için gerekli olan ekipman ve eğitimi sağlayabilmek adına çalışmalarını devam ettireceklerini ifade etti.

.

Yönetim Kurulu üyesi Aycan Alp,”, zamansız gelen minik misafirlerin aramızdan erken ayrılmamaları için ellerinden gelen desteği vereceklerini ve onların engelli bir hayat sürmemeleri için elbirliğiyle çalışacağız” dedi

Poseidon Balık Restoran sahibi Aycan Alp'in Acarkent'teki evinde verdiği davete katılanlar bir süreliğine de olsa şehrin gürültüsünden uzaklaşmanın keyfini sürdü.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.