Facebook'a "Sonra Oku" özelliği geliyor

Facebook'a "Sonra Oku" özelliği geliyor

Bir haber kaynağı olma yolunda önemli adımlar atan ve yayıncılar için ağına sürekli yeni özellikler eklemeye devam eden Facebook, şimdi de “Save For Later” (Sonra Okumak İçin Sakla) özelliğini test ediyor.

 Dünyanın en popüler sosyal ağlarından olan Facebook'ta test edilen "Sonra Oku" özelliğinin hayata geçmesi durumunda, sosyal ağ üzerinde gördüğünüz haber, yazı ve makaleleri kaydedip daha sonra okuyabileceksiniz.

 

MyTechSkool‘un farkettiği özellik şu anda kısıtlı bir kullanıcının ana sayfasında belirmeye başladı.


Saved Facebook

 

Uygulamaların hemen altında beliren “Saved” satırı, bu haberlerin depolandığı yer olarak karşımıza çıkıyor. Haberlerin yanında çıkan aşina olduğumuz bookmark ikonuna tıklayıp bu linkleri kaydetmek ve daha sonra uygulamalar altındaki “Saved” yazısına tıklayıp okumak mümkün oluyor.

 

Saklanılan linklerin kaydedildiği zamanı görebildiğiniz gibi yine aynı bölümden haberin başlığı, görsel ön izlemesi, yayınlandığı web site linki gibi detaylara da ulaşabiliyorsunuz. Paylaş özelliği ile haberi kendi profilinizde ya da gruplarda paylaşabildiğiniz gibi kaldır komutuyla “Saved” bölümünden çıkarabiliyorsunuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.