HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTILARININ 2. BİRLEŞİMİ YAPILDI

HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTILARININ 2. BİRLEŞİMİ YAPILDI

Mayıs ayı Meclis toplantılarının 2. birleşimi Belediye Başkanı Erdem Gül başkanlığında gerçekleştirildi. Mali Hizmetler Müd..

Mayıs ayı Meclis toplantılarının 2. birleşimi Belediye Başkanı Erdem Gül başkanlığında gerçekleştirildi. Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün "borçlanma”, "kesin hesap" ve Çevre Koruma, Kontrol Müdürlüğü’nün “Prof. Dr. Besim Üstünel ve Gülen Üstünel Gündüz Bakım Evi” hakkındaki teklifleri Plan ve Bütçe komisyonunca görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi. Gündem dışı söz alan Meclis Üyesi Engin Çelik “31 Mart yerel seçimlerinde yurttaşlarımızın takdir duygusu ve oylarıyla Sayın Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmiştir. Ekrem başkan, İstanbulluların sadece sandıktan çıkan meşru belediye başkanı değil, aynı zamanda 16 milyon İstanbullunun gönüllerinin başkanı olmuştur. Sanılmasın ki vazgeçeceğiz, umulmasın ki yılgınlık göstereceğiz. Aksine 23 Haziran’da, daha güçlü şekilde yine Ekrem Başkanın çıkacağını biliyoruz ve görüyoruz. Hiç kimse merak etmesin, yarınlara umutla bakıyoruz ve tüm haksızlıkları gülümseyerek izliyoruz. 31 Mart’ta yarım kalan işimizi, 23 Haziran’da tamamlayacağız. Tüm yurttaşlarımızın yüreği ferah olsun, her şey çok güzel olacak” şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından, Haziran ayının ilk haftasının bayram tatile denk gelmesi nedeniyle,Haziran ayı Meclis Toplantısının 1. Birleşiminin, 10 Haziran Pazartesi saat 14:00’da yapılması oy birliği ile kabul edildi ve toplantı kapandı.


Kaynak:Adalar Belediyesi














HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.