Huzurevi’ndeki anneleri unutmadı

Huzurevi’ndeki anneleri unutmadı

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Anneler Günü’nü kutlama önceliğini her zamanki gibi Darüşşafaka İzzet Baysal Huzurevi’nde yaşayan vatandaşlarımıza verdi.

Huzurevinde kalan anneler, kendilerini ziyarete gelen Şükrü Genç’in ilgisinden memnun olduklarını belirtip, öz evlatlarının ziyaretlerinin normal olduğunu, kendilerini asıl mutlu eden şeyin Başkan Genç’in hiç aksatmadan yaptığı ziyaretler olduğunu söylediler.

İzzet Baysal Huzurevi sakinleri, tek tek ellerini öpen ve kendilerine birer karanfil takdim eden Başkan Şükrü Genç’e teşekkür ettiler.

Başkan Genç, huzurevi ziyareti sırasında dedeleri de unutmadı ve onlara da birer çiçek verdi. İzzet Baysal Huzurevi çalışanlarına da teşekkürlerini sunan Genç’e Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem eşlik etti.

İzzet Baysal Huzurevi ziyaretinin ardından Sarıyer merkeze geçen Genç, sokakta karşılaştığı kadın yurttaşlarımızın Anneler Günü’nü kutladı, çiçek takdim etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.