İBB’den askeri personele evlilik eğitimi

İBB’den askeri personele evlilik eğitimi

İBB Kadın ve Aile Sağlığı Merkezi eğitimcileri İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli askeri personele “Evlilik Öncesi Eğitim” vermeye hazırlanıyor.

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Sağlığı Merkezi eğitimcileri tarafından İstanbul İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görevli Jandarma ve diğer askeri personele “Evlilik Öncesi Eğitim” verilecek.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Hıfzıssıhha Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kadın ve Aile Sağlığı Merkezi tarafından askeri personele verilecek eğitimlerin amacı evliliğe “İyi bir başlangıç yapabilme” fırsatı sunmak.

 

“Evlilik Öncesi Eğitim” programında; evlilik çağına gelmiş ve aile kurmak amacıyla bir araya gelen çiftlerin, evlilik hayatına hazırlanmaları sağlamak, evlilik öncesi süreçte çiftlerin birbirlerini iyi tanıması, evlilikle ilgili gerçekçi beklentiler oluşturabilmeleri, etkili iletişim kurma yollarını ve olası sorunlarla nasıl baş edeceklerini bilmeleri gibi konular ele alınacak.

 

14 -25 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan “Evlilik Öncesi Eğitim” Programı'na; İl Jandarma Komutanlığı, Bakım Onarım Komutanlığı, Hizmet Muhafız Komutanlığı, Sarıyer, Eyüp, Silivri, Çekmeköy, Sancaktepe, Hadımköy, Arnavutköy, Çatalca, Şile, Pendik İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde görevli askeri personel katılacak.

 

Silivri, Maltepe, Kartal, Ümraniye, Metris, Bakırköy, Metris Cezaevi Bölük Komutanlığı, Metris Sevk Bölge Komutanlığı ve Atatürk Hav. Krm. Bl. Komt., S.Gökçen Hav. Bl. Komt. bünyesinde görevli askeri personel de "Evlilik Öncesi Eğitim” programından yararlanacak.



Haberin Nabzı Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.