İstanbul Adliyesi Önünde Toplanmalar Başladı

İstanbul Adliyesi Önünde Toplanmalar Başladı

‘Paralel Yapı’ iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında yapılan operasyonda gözaltına alınanlara destek olmak isteyen bir grup İstanbul Adliyesi önünde toplanmaya başladı.

 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘Paralel Yapı’ iddialarına yönelik ‘medya ve polis’ merkezli yürütülen soruşturma kapsamında 31 şüpheli hakkında gözaltı kararı alınmıştı.

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve Zaman Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın da aralarında bulunduğu şüphelilerin emniyetteki sorgu işlemlerine devam ediliyor. Sorgu işlemlerinin ardından şüphelilerin sevk edileceği Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı önünde kalabalık bir grup toplanmaya başladı.

Öğle saatlerinden itibaren toplanmaya başlayan yaklaşık 200 kişilik grup, adliyenin karşısındaki alanda bekleyişlerini sürdürüyor. Gruptakilerden bazıları ellerinde Türk bayrakları ile beklerken bazıları ise dua okuyarak bekleyişlerini sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.