İstanbul Ses’ten Fazlı Kılıç’a nezaket ziyareti

İstanbul Ses’ten Fazlı Kılıç’a nezaket ziyareti

İstanbul Ses Gazetesi Genel Koordinatörü Kasım Aydın ile Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Dağlı, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Belediye Başkanlığı seçimini üst üste üçüncü kez kazanarak görevine devam eden AK Parti’li Fazlı Kılıç’ı makamında ziyaret eden Kasım Aydın'la Tuncay Dağlı, gazetecilik alanında başlattıkları ortak çalışma ile objektif, kaliteli ve tarafsız haberciliğin yerel basındaki çıtasını yükseltmek istediklerini belirttiler.

Kağıthane’de elde ettiği seçim başarısının İstanbul Ses’in son sayısına manşet olmasından memnun kaldığını söyleyen Fazlı Kılıç ise, Kağıthane’de yaşayan vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması, ilçeye daha fazla yatırım yapılması, sosyal, kültürel ve ekonomik düzeyin yükseltilmesi için belediye olarak yürüttükleri çalışmaya aynı şekilde devam edeceklerini belirtti.

KILIÇ: "İSTANBUL SES'İN KAĞITHANE'YE BÜYÜK KATKISI OLDU"

Kılıç, Kasım Aydın ve Tuncay Dağlı’ya, gazetecilikteki dayanışmalarında başarı dilerken, "Toplumun ve şehirlerin gelişmesinde basının önemi çok büyüktür. İstanbul Ses gazetesi de Kağıthane'de yayınlandığı günden bu yana bu anlamda önemli bir görevi yerine getirmiştir. Kasım Aydın'ın da hem kişi olarak hem de değerli bir basın mensubu olarak  benim için yeri ayrıdır. Şehrimizin gelişmesi, vatandaşlarımızın bilgi sahibi olması için böyle bir zor görevi üstlenip, mücadele vermesi nedeniyle de her zaman kendisini takdir etmişimdir. Bundan sonraki çalışma hayatınıza da aynı şekilde devam etmenizi dilerim" dedi.


AYDIN: "GAZETECİLİK GÖREVİMİZİ LAYIKIYLA YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Yaklaşık altı yıldan beri Kağıthane’de yaptığı gazetecilik mesleğini daha geniş bir alana yaymak ve daha kapsamlı okuyucu kitlesine erişmek için Kağıthane dışına çıkıp,Kağıthane başta olmak üzere, Sarıyer, Şişli, Beşiktaş ve Fatih’i de içine alan bir çalışma içine girdiğini söyleyen Kasım Aydın ise, “Tecrübeli meslektaşım Tuncay Dağlı ile sırt sırta verip, halkımızın aydınlatılması, bilgi sahibi edilmesi ve doğru yönlendirilmesi için üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız. Bu konuda yanımızda olup, bize destek verecek olan tüm siyasetçi, yönetici, sivil toplum temsilcisi ve vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ederiz” dedi.

TUNCAY DAĞLI, KILIÇ'A KENDİ ROMANINI HEDİYE ETTİ

Ziyaret sırasında Tuncay Dağlı da, Başkan Kılıç’a kendisine ait, ‘Annemin çocukları’ adlı romanı hediye ederek, “Romanımda, Kağıthane ve Sarıyer gibi, kırsaldan kente göç eden ve hayata tutunmak için büyük mücadeleler veren kalabalık ailelerin yaşamını konu aldım. Umarım beğenirsiniz” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum