Kadim dostluk diye buna denir

Kadim dostluk diye buna denir

Bazı insanlar vardır ki arkadaşlıkları, dostlukları başkalarına örnek olacak şekilde sağlam ve kadimdir.

CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Fadik Eker ile ÇYDD (Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği)  Sarıyer Şube Başkanı emekli öğretmen Gül Çağlayan’ın dostluğu da böyle bir şey..

Onları genelde birlikte görürsünüz, birini yalnız bulsanız hemen diğerinin nerede olduğunu sorarsınız. ‘Anca beraber kanca beraber’ deyimi sanki onlar için söylenmiştir.

Pınar Mahallesi’nde kendine ait eczaneyi işleten Fadik Eker’in, ÇYDD’ye üye olmak için geldiği sırada tanışan ikili o gün bugündür ayrılmıyor. Birbirleriyle olduğu kadar yakın çevreleriyle de samimi ve dostane ilişkiler kurup, sosyal projelerde sıkça yer alan Eker ve Çağlayan, özellikle kadın ve gençlerin kültürel anlamda gelişmesi için büyük çaba harcıyorlar.

Siyaseti de bu yönde yapmaya çalışan Fadik Eker, eğitimci arkadaşı Gül Çağlayan’ın fikir ve düşüncelerinden de sıkça yararlanıyor. Çağlayan da en değer verdiği dostlarından olan Fadik Eker’in katıldığı meclis toplantılarını kaçırmayarak, her zaman ona değer verdiğini gösterip, destek oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.