Kadın Kent Gönüllüleri Toplantıları Başlıyor

Kadın Kent Gönüllüleri Toplantıları Başlıyor

Kağıthane Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Kadın Kent Gönüllüleri 2015 yılı toplantıları Emniyetevleri Mahallesi’nde düzenlenecek ilk programla başlıyor. Kağıthane’nin 19 mahallesinden kadınların görüş ve önerilerinin alınacağı toplant

 Kadın Kent Gönüllüleri toplantıları ve benzeri istişarelerle toplumun bütün grupları ile sürekli olarak buluştuklarını belirten Başkan Kılıç, “Kağıthane’de katılımcı bir yönetim oluşturulması hedefiyle yola çıktık. Bu nedenle çocuklar, gençler, kadınlar, esnaf, muhtarlar, eski yeni meclis üyeleri,  sivil toplum kuruluşları ile sürekli istişare halindeyiz. Kadın Kent Gönüllüsü gruplarımız yerel yönetimde fikir ve görüşleriyle; sokaklarına, mahallelerine ve hatta ülkelerine sahip çıkıyor“ dedi.

Bir önceki yılın değerlendirildiği, bu yıl ve önümüzdeki yıl neler yapılacağının konuşulduğu toplantılar katılımcıların soruları, istek ve görüşlerinin belirtilmesinin ardından sona eriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.