Kadir Çakır Yeniden Başkan Seçildi

Kadir Çakır Yeniden Başkan Seçildi

Türk Kızılayı Gaziosmanpaşa Şubesinin olağan kongresi yönetim kurulu ve üyelerin katılımı ile gerçekleşti.

 Gaziosmanpaşa Ordu Caddesindeki şube merkezinde gerçekleşen kongrenin açılışında bir konuşma yapan Başkan Kadir Çakır geçen dönem yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Kızılay Polikliniğinin çıkartılan bir yasa gereği ve Kızılay Genel Merkezi’nin olurları çerçevesinde Sağlık Bakanlığına devir süreci ve yaşananları da anlattı.

Polikliniğin devrinin normal ve gerekli olduğunu söyleyen Çakır, her kurum asli görevini ifa etmeli dedi. Bu devirde en sevindirici olanın ise Kızılay Poliklinik Personelinin Sağlık Bakanlığı Personeli olması ile birlikte maaşlarının ciddi oranda artarak kadrolu memur olarak görevlerine devam etmeleri olduğunu söyledi.

 

Kızılay Genel Merkezince hazırlanan depremle ilgili slayt ve video gösterimlerinin ardından Kongre gündem maddeleri tek tek yerine getirildi.

 

16.2.2013 yılında Türk Kızılayı Gaziosmanpaşa Şube Başkanlığında 3 yıllık müddet ile yapılan Genel Kurulda aşağıda isimleri yazılı üyeler görevlendirilmiştir.

 

Başkan; Kadir Çakır Şube Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Hakkı Kanbo, Meral Uzun, İbrahim Ak, Tuncay Öz, Mehmet Külünk, Saim Öztürk, Lütfü Selim Kansız, İsmail Yamak Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri;Şenol Saka, Ayten Sipahi Yaman, Vedat Çakır, Davut Işık, Esra Karademir, Özlem Menevşe, Ahmet Mert, Murat Güvenin, Yunus Gözeneli

Şube Denetçisi Asil ve Yedek Üyeler; Aktuğ Işık, Nurettin Özcan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.