Kağıthane'ye 800 Bin Çiçek

Kağıthane'ye 800 Bin Çiçek

Kağıthane Belediyesi bahar ayının gelmesi ile birlikte ilçeyi çiçeklerle donatma çalışmalarına başladı. Yollar, kavşaklar ve parklar adeta çiçek bahçesine döndü.

 Dondurucu geçen kış aylarının ardından bahar ayının gelmesi ile birlikte çalışmalarını sürdüren Kağıthane  Çevre Koruma Müdürlüğü, Park ve Bahçeler başta olmak üzere kaldırımları, boş alanları yabani ot ve çalılardan temizlerken, ilçenin çeşitli alanlarına diktiği mevsimlik çiçeklerle Kağıthane’nin güzelliğine güzellik katıyor.




800 BİN ÇİÇEK EKİLDİ

Mevsimlik çiçek dikimine devam eden Kağıthane Belediyesi, şehir içi parklara, yeşil alanlara, orta refüjlere ve peyzaj düzenleme alanlarına soğanlı bitkilerden 450 Bin Lale , 50  bin Nergiz, 25 bin Sümbül ve 275 bin de diğer çiçeklerden olmak üzere toplamda 800 bin mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştirdi. Kağıthane Belediyesi her sene Kasım, Aralık, Mayıs ve Haziran aylarında mevsimlik çiçek ekim çalışmalarını gerçekleştirdiklerini açıkladı. 

Haberin Nabzı Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.