Kastamonu  “Abana Ağaç Motel” de tatil keyfi

Kastamonu “Abana Ağaç Motel” de tatil keyfi

İstanbul Ses Gazetesi,Tamamen ahşaptan yapılan. Yeşil ile mavinin doğada raks ettiği Karadeniz’in incisi Kastamonu Abana’da “Abana Ağaç motel” in konugu oldu.

ilçe merkezine 2 kilometre mesafedeki Hacıveli mevkisindeki bin 600 metre karelik bir alanda, ormanın yanına kestane ve meşe ağaçları kullanılarak inşa edilen "

" kısa sürede yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olmaya devam ediyor.

Motel sahibi , İstanbul Ses Gazetesi’nden Kasım Aydın’a  yaptığı açıklamada, daha önce turizm ve ticaret sektöründe çalıştığını belirterek, tatil için geldiği Abana'nın doğasına hayran kalması nedeniyle buraya yatırım yapma kararı aldığını söyledi

Güler yüzlü personeli ve müşteri memnuniyeti anlayışı ile işletilen Abana Ağaç Motel işletmecisi Asım  Öztürk,” Kastamonu’da yaptığı ve kastamonu ilçe belediye web siteleriyle kendisini takip ettiğimiz.kendisi ile tanışma fırsatı bulduğum.İstanbul Ses Gazetesi kurucusu ve Kastamonu’nun   webmasteri Kasım Aydın ve Ailesini ağırlamaktan büyük bir mutluluk yaşadığını” söyledi.

İşletme sahibi Asım Öztürk  yaptığı açıklama da,” 2007 yılında yapımına başladığımız moteli kızım ve kayın biraderim ile birlikte 5 yılda inşa ettik. Başka hiç bir işçi çalışmadı. Üç kişinin çalışması sonucunda ortaya böyle bir yapı çıktı. İlk yıl var olan maddi imkanlarımızla geçindik. ilk yılın ardından tamamlanan kısımlara müşteri alarak geçimimizi sağladık. Yavaş yavaş hem moteli inşa ettik, hem de müşterilerimi artırdık. Bu benim hayalimdi ve hayalime kavuştum" dedi.

Öztürk, motelin 25 oda kapasitesi olduğunu ifade ederek, motelin tamamen ahşap olması nedeniyle yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi gördüğünü ifade etti.

Özellikle yoldan geçen yabancı turistler günü birlik konaklama için oda tuttuğunu, ancak daha sonra konaklama sürelerini artırdığını vurgulayan Öztürk,"Abana'nın turizm potansiyeli oldukça yüksek. İlçemiz sahil yapısı itibariyle Karadeniz'de turizmin nabzını tutabilecek bir yere sahip. turları, orman gezileri ve alternatif aktivitelerle turizmin daha da canlandırılabileceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Bu güzel mekanda  tatilini geçirmek isteyenler için, Telefon: veya  Merkez Mahallesi Bahattin Yorgancı Caddesi No: 160 Abana adresinden ulaşabilir. 













HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.