Kaymakamlıktan hijyen kuruluşlara teşekkür belgesi

Kaymakamlıktan hijyen kuruluşlara teşekkür belgesi

Sarıyer Kaymakamlığı tarafından, ilçede gıda üretim dalında faaliyet gösteren 35 kuruluşa gıda güvenliği koşullarına uydukları için teşekkür belgesi verildi.

İlçe Tarım Müdürlüğü’nde görevli gıda mühendislerinden oluşan ekiplerin yaptıkları kontroller sonucu teknik ve hijyen koşullarda üretim yaptıkları belirlenen kuruluşların sahiplerine Sarıyer Kültür ve Turizm Derneği’nde düzenlenen törenle belgeleri verildi.

İşyeri sahiplerine teşekkür belgelerini veren kaymakam Ömer Karaman, “Sarıyer’de marka değerine ulaşmış, kaliteli üretim yapan tüm kuruluşlarımızı zaman içinde bu şekilde denetleyerek, koşulları uygun görülenlere teşekkür belgesi vereceğiz. Bugün için yalnızca 35 belge verdik. Ancak bu demek değildir ki diğerlerinin koşulları uygun değil. Bundan sonra her ay 15 kuruluşumuza teşekkür belgesi vereceğiz. Ayrıca gıda üreticilerinin yanı sıra diğer sektörlerde faaliyet gösterenleri de denetleyip, hak edenleri ödüllendireceğiz” dedi.

Kaymakamlığın ödülüne layık görülen kuruluşlara belgelerinin verildiği törene İlçe Tarım Müdürü Yavuz Acar, Sarıyer Kültür ve Turizm Derneği Başkanı İzzet Bayraktar, Derneğin Yönetim Kurulu Üyesi Meral Yalçınkaya, Tarım Müdürlüğü Gıda Mühendisi Meltem Aydoğmuş ile dernek üyeleri ve firma sahipleri katıldı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.