O AVM'nin otoparkı artık ücretli

O AVM'nin otoparkı artık ücretli

Araç sahiplerinin sıklıkla kullandığı otoparktan kötü haber geldi. Zorlu Center’da otopark ücretli oluyor. Aracını otoparka bırakanlar yüzünden yarından itibaren ücret alınmaya başlanacak. Otoparkta 1-4 saat 5 TL, 12-24 saat 50 TL olacak.

 Zorlu Holding’in Zincirlikuyu’daki alışveriş ve yaşam merkezi Zorlu Center’da otopark ücretli oluyor. Vatan'ın haberine göre açıldığından bu yana ücretsiz olan otopark, uzun süreli araç bırakılması yüzünden pazartesi gününden itibaren ücretli hizmet vermeye başlayacak. Bu çerçevede alışveriş merkezinin otopark katlarında ödeme noktaları kuruldu. Metro bağlantısı yüzünden aracını getirip otoparka bırakanlar yüzünden alınan karara göre otoparkta 1-4 saat 5 TL, 12-24 saat ise 50 TL olacak.

 

Sabah bırak, akşam al

 

Zorlu Center AVM’nin 2 bin 200 araçlık otopark kapasitesi bulunuyor. İsteyen Zincirlikuyu ve Levazım girişlerindeki vale noktalarında vale görevlilerine teslim edebiliyor. Zorlu Holding yetkilileri, konuyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada, “Merkezi konumu ve metro bağlantısı nedeniyle araç sahipleri otoparkı yoğun biçimde kullanıyor. Araçlarını Sabah bırakıp akşam alıyorlar. Uzun süreli araç bırakıldığı için de alışveriş merkezine gelen müşterilerimiz otopark sorunu yaşıyor. Bunun önüne geçebilmek için 27 Nisan’dan itibaren otoparklarımız ücretli olarak kullanılabilecek” diye konuştu.

 



Haberin Nabzı Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.