Sarıyer Malatyalılar Derneği’nden Arslanoğlu için taziye

Sarıyer Malatyalılar Derneği’nden Arslanoğlu için taziye

Sarıyer Malatyalılar Derneği Başkanı Serhan Bilgen CHP İstanbul Milletvekili F. Mevlüt Aslanoğlu'nun vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı.

Bilgen kişisel facebook sayfasında da Sarıyer Malatyalılar Derneği’nin 2010 yılındaki gecesine katılan Arslanoğlu’nun fotoğraflarını paylaşıp, “Seni unutmayacağız, yüreği insan sevgisiyle ve hizmet aşkıyla dolu, Malatya aşığı saygı değer Ferit Mevlüt Aslanoğlu abimiz. Aziz hatıraların önünde seni daima özlemle ve saygıyla anacağız. Allah(cc) rahmet eylesin, mekanın cennet ve ruhun şad olsun. Ailene ve sevenlerine ve tüm Malatyalı hemşerilerimize ve siyaset camiasına baş sağlığı diliyoruz” yazdı.

Bilgen’in taziye mesajında ise şu satırlar yer aldı:

MİLLETVEKİLİMİZ "FERİT MEVLÜT ASLANOĞLU" HAKKA YÜRÜDÜ

“Malatyamızın önemli siyaset adamı,hayır sever, insanlarına emek vererek dertlerine ortak olan, kendine öz üslubu ve hayata bakışı ile gönüllerimizde taht kuran, içimizden birisi, yeri doldurulmayacak, bir dönem önce CHP Malatya Milletvekili olan, halen de CHP İstanbul Milletvekili sayın Ferit Mevlüt Aslanoğlu maalesef hakka yürümüştür. Bizlerin, Malatyalılar olarak acımız büyüktür. Merhuma Allah (cc) rahmet ve başta kederli ailesi olmak üzere, sevenlerine, Malataylı hemşehrilerime ve CHP ailesine baş sağlığı diliyorum. Bizler onu unutmayacağız, kalbimizde yaşamaya devam edecek. Mekanı cennet, ruhu şad olsun."

F.MEVLÜT ASLANOĞLU KİMDİR?


Malatya'da 1 Şubat 1952 yılında doğan Aslanoğlu, Marmara Üniversitesi İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesini bitirdi. Bankacılık yapan Aslanoğlu Garanti Bankası'nda müfettiş, şube müdürlüğü, krediler müdürlüğü ve genel müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. Alternatif Bank Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan Aslanoğlu, 22. ve 23. dönemde Malatya'dan 24. Dönem de İstanbul'dan CHP Milletvekili seçildi. Evli olan Aslanoğlu'nun bir erkek ve bir kız çocuğu bulunuyor.

Aslanoğlu'nun cenazesinin 17 Mayıs Cumartesi günü öğle namazının ardından Ataköy 5. Kısım Camisi'nden kaldırılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.