Sarıyer marketten Sarıyerlilere jest

Sarıyer marketten Sarıyerlilere jest

Sarıyer’de faaliyet gösteren Sarıyer Marketler zinciri Darüşşafaka Yaşam Evi’nde düzenlenen köfte-sucuk partisine sponsor olarak Sarıyerlilere jest yaptı.

Sarıyer’de faaliyet gösteren Sarıyer Marketler zinciri Darüşşafaka Yaşam Evi’nde düzenlenen Geleneksel Darüşşafaka 2. Bahar Şenliği'ne sponsor olarak Sarıyerlilere jest yaptı.


Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak tarafından organizasyonu yapılıp, Sarıyer Belediyesi’nin de destek verdiği parti Yaşam Evi’nin bahçesinde gerçekleştirildi. Çok sayıda mahalle sakininin katıldığı garden partiye CHP Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Meclis Üyeleri Hüseyin Coşkun, Fadik Eker, Aysın Günen, Sevim Çelebi, Hayrettin Dereli, Mustafa Bakır, Mustafa Balcı, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Birliği Avrupa Yakası Genel Sekreteri Güven Bektemur, Sarıyer Market Genel Koordinatörü Semih Özcan ile Sarıyer Belediyesi birim müdürleri de katıldı.


Derbent Muhtarı Aydemir Görmez ile Yeni Mahalle Muhtarı Ahmet Çınar’ın da destek verdiği şenlikte mangal başına geçen Ahmet Çınar, köfteleri pişirip ekmek arası yaparak sıraya giren davetlilere ikram etti.






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.