Sarıyer Ülkü Ocakları Başkanlığına Mesut Arda getirildi

Sarıyer Ülkü Ocakları Başkanlığına Mesut Arda getirildi

Sarıyer Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Mesut Arda, “Türk gençliğini her alanda yetiştirmeye adamış olan Ülkü Ocakları’nda görev almak benim için bir şereftir” dedi.

Mesut Arda’nın Sarıyer Ülkü Ocakları Başkanlığına atanması nedeniyle dün akşam bir tören düzenlendi. Devir teslim törenine Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban, MHP Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri Osman Güloğlu, Abdullah Erol Akkuş ve Ülkü Ocakları yönetici ve üyeleri de katıldı.

Sarıyer Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini Vedat Şahin’den devralan Mesut Arda basına yaptığı yazı açıklamada şunları söyledi:
3“Tarihin her noktasında insanlık alemi içinde örnek teşkil edebilecek bir geçmişe sahip olan Türk Milleti’ne hizmet vermek için bulunan, varlığını tamamıyle Türk gençliğini her alanda yetiştirmeye adamış olan Ülkü Ocakları’nda görev almak benim için bir şereftir.
Ülkücülük fikrini ve Ülkü Ocakları’nı hayatı boyunca zorluklar içinde, mücadeleler vererek bizlere miras bırakan Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in de ifade ettiği gibi, ‘Gençler hepiniz birer Türk Bayrağı’sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin, yere düşürmeyin.’
Bu bir bayrak yarışıdır. Bu yarış gelecek yıllarda Lider Ülke Türkiye vizyonunu gerçekleştirecek, tarihe damga vurmuş Türk Milleti’nin muasır milletler seviyesine ulaştıracak Türk gençliğini yetiştirme yarışıdır.
5Şahsımı bu göreve layık gören başta Ülkü Ocakları İl Başkanımız sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Bey’e, Ülkü Ocakları İstanbul İl Teşkilat Başkanımız sayın Mehmet Ali Halaman Bey’e, İstanbul Ülkü Ocakları 2. Bölge Başkanı sayın Volkan Varol Bey’e ve bu kutlu davanın önemini bize anlatan, yaşatan, üzerimizde büyük emeği olan sayın Vedat Şahin Bey’e teşekkür ediyorum.
Teslim aldığım bu sancağı taşıyabileceğim en iyi yere kadar mücadele edeceğime Cenab-ı Allah’ın ve tüm dava arkadaşlarımın huzurunda söz veriyorum.
Vatana, Bayrağa, Millete, Devlete ve İslam’a saygı ve sevgisi olan herkese kapımız sonuna kadar açıktır.
Sarıyer Ülkü Ocakları Lider Türkiye vizyonundaki bu yarışa hız kesmeden devam edecektir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.