ŞİLE’DE İFTAR VAKTİ

ŞİLE’DE İFTAR VAKTİ

Şile’de iftar sofrası sokağa taştı. Geleneksel Şile İftarında tüm Şileli hemşehrilerimiz aynı masada buluştu.

         Şile’de iftar sofrası sokağa taştı. Geleneksel Şile İftarında tüm Şileli hemşehrilerimiz aynı masada buluştu. Üç bin Şilelinin buluştuğu geleneksel Şile İftarında tüm masaları ziyaret eden Belediye Başkanımız İlhan Ocaklı; “Bugün burada bizlerle birlikte olan, On Bir Ayın Sultanı Ramazanın bereketiyle iftarını yapan hemşehrilerimize bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyor, rabbimden niyetlerimizi ve dualarımızı kabul etmesini diliyorum.”

         “Sofralarımızın bereketlendiği, birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin güçlendiği Ramazan ayının milletimize, Memleketimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” sözleriyle konuşmalarını tamamladı.

Yaşlı genç binlerce Şilelinin Üsküdar Caddesinde buluştuğu İftar programı sonrası hemşehrilerimiz için tasavvuf müziği konseri ve minik kardeşlerimiz için sokak etkinlikleri sahne aldı.


Kaynak: Şile Belediyesi


















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.