Soğuk hava birçok ili vurdu

Soğuk hava birçok ili vurdu

Soğuk hava ve yağış birçok ili etkisi altına aldı. Afyonkarahisar'da Nisan ortasında kardan yollar kapandı. TEM'de trafik kilitlendi.

 Dün geceden itibaren kendini gösteren soğuk, yağış ve fırtına birçok ili etkisi altına aldı. Bahar aylarına girdiğimiz bugünlerde aşırı soğuk kış aylarını aratmıyor.

YOLLAR KAPANDI Nisan ayının ortasında Afyonkarahisar-Antalya karayolu, kar yağışı nedeniyle tek yönlü olarak ulaşıma kapandı. Kütahya'da da devam eden kar yağışı Cuma öğleden sonraya kadar sürecek.

TEM OTOYOLU'NDA UZUN KUYRUKLAR TEM Otoyolu’nun Ankara-İstanbul istikameti Çamlıdere mevkiinde kar yağışı araçlara geçit vermiyor. Karayolunda yoğun kar yağışı nedeniyle tırlar kayınca uzun araç kuyrukları oluştu. Ulaşımın tek şeritten kontrollü olarak sağlandığı bildirildi.


KUVVETLİ FIRTINA VE YAĞIŞ UYARISI Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova'da sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen kuvvetli poyraz fırtınası ve sürekli yağışa karşı uyarı yapıldı.

Açıklamada, "İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova'da sabah saatlerinde başlayacak yağışın yarın gece saatlerine kadar aralıksız ve kuvvetli Poyraz Fırtınası ile birlikte devam edeceği metrekareye 25 - 50 mm arasında yağış bırakacağı beklenmektedir. Kuvvetli fırtına ve sürekli yağmurun meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.


Haberin Nabzı Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.