Usta gazeteciden İstanbul Ses’e “hayırlı olsun”

Usta gazeteciden İstanbul Ses’e “hayırlı olsun”

Kağıthane’inin ilk yerel gazetesi Sadabad Haber’in sahibi tecrübeli gazeteci Cemil Öğütçü, gazetemiz İstanbul Ses’in Sarıyer'dekii yeni bürosunu ziyaret edip ‘hayırlı oldun” dedi.

 ÖĞÜTÇÜDEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Uzun yıllar Kağıthane’de gazetecilik yapan ve İstanbul Ses’in kurucusu gazeteci Kasım Aydın’a her anlamda dostane desteğini esirgemeyen Öğütçü, “Gazetecilik öncelikle topluma karşı insani sorumluluk isteyen bir meslektir. Hiçbir zaman insan olduğumuzu unutmadan, mesleğimizin etik kurallarını görmezden gelmeden, habercilik görevimizi yerine getirmeliyiz. İstanbul Ses gazetesini kurup, büyük mücadelelerle yaşamasını sağlayan kardeşim Kasım Aydın da her zaman bu şekilde davranmış, doğru bildiği yoldan dönmeden, kişisel ahlak ve meslek etiğinden ödün vermeden işini yapmıştır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanında olmaya devam edeceğim” dedi.

AYDIN: “CEMİL AĞABEYDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM”

Ağabey gazeteci olarak bildiği Cemil Öğütçü’yü İstanbul Ses’in yeni bürosunda konuk etmekten mutlu olduğunu söyleyen Kasım Aydın ise, “Her zaman büyüğüm olarak sevip saydığım Cemil ağabeyim ne zaman başım dara sıkışsa yanımda olmuş, bana hep, maddi manevi destek vermiştir. Kendime Cemil agabeyimi hep örnek aldım.Onun sayesinde iyi yerlere geldim.Boş işlerle,kısır çekişmelere girmeyip,Onun sayesinde hep ileriye baktım.Onun dostluğunu hiçbir şeye değişmem. Kendisinden hem insani hem de mesleki olarak çok şey öğrendim, öğrenmeye de devam ediyorum. Varlığı ile bizleri mutlu ediyor. Benim için yaptıkları ve verdiği destekten dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.