Bağdat Caddesi'nde Gençlik yürüyüşü

Bağdat Caddesi'nde Gençlik yürüyüşü

Kadıköylüler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını Bağdat Caddesi’nde düzenleyecekleri, ''Gençlik Yürüyüşü'' ile kutlayacaklar...

Kadıköy'de kutlamalar, 19 Mayıs Pazar sabahı saat 09.00 da Kadıköy İskelede bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma ve saygı duruşuyla başlayacak. Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün de katılacağı Çelenk Sunma Töreni’ne Kadıköylüler ve çeşitli sivil toplum kuruluşları katılacak.


Kutlamaların doruk noktasını ise akşam Bağdat Caddesi’nde düzenlenecek Atatürk’e Saygı ve Gençlik Yürüyüşü oluşturacak. Geçen yıl, ilk kez 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı resmi kutlamalarının iptal edilmesine tepki olarak Sivil Toplum Kuruluşları ve Kadıköylülerin katılımıyla düzenlenen Gençlik Yürüyüşü, bu yıl daha geniş katılımla tekrarlanacak.


Gençlik Yürüyüşü, Bağdat Caddesi Suadiye Işıklar’dan saat 19.00 da başlayacak ve Göztepe’de son bulacak. Yürüyüşü sırasında özel olarak süslenen tır üzerinden yol boyunca marşlar çalınacak. Yürüyüş sonunda Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okuyup, katılımcılara tekrarlatacak. Bağdat Caddesi yürüyüş nedeniyle saat 18.30’dan itibaren araç trafiğine kapatılacak. 


TARİH : 19 MAYIS SAAT 19.00


YÜRÜYÜŞ BAŞLANGIÇ: BAĞDAT CADDESİ SUADİYE IŞIKLAR-


BİTİŞ: GÖZTEPE IŞIKLAR (Göztepe Parkı önü)


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.