Zeynel Öztürk’ün muhtemel adayları

Zeynel Öztürk’ün muhtemel adayları

Yerel seçimlere 8 ay kala siyasi partilerde seçim hareketliliği sürüyor. Aday adaylığı takviminin işlediği CHP'de Belediye başkan adaylığını ve Meclis üyeliğini düşünen yöneticilerinde istifa edecekleri haberleri gelmeye başladı.

Bilindiği üzere CHP’de adaylığı düşünen yöneticilerin 15 Temmuz’a kadar görevlerinden istifa etmeleri istenmişti. 15 Temmuz’a adım adım ilerlenirken önümüzdeki seçimlerde Kâğıthane’de Belediye Başkanlıklarını hedefleyen CHP’de herkes işi sıkı tutmaya çalışıyor.

.

Gazetemizin edindiği bilgiye göre, Mahmut Can, Hüseyin Demir, Nusret Can, Nezahat Irmak, İsmail Taş ( Kemal Taş ) Bülent Karakaş, Şener Duran, Aydın Dursun isimleri kesinleşmiş liste olarak etrafta konuşulmaya, İlçe başkanı Av. Zeynel Öztürk’ün olmazsa olmazları arasında olduğu iddia ediliyor.

.

Tüm umudunu, Mustafa Sarıgül’ün gelmesine bağlı olan, Zeynel Öztürk ve ekibi. İstanbul İl başkanlığına Mustafa Sarıgül gelmemesi durumunda. Bu listede bulunanların.( Aydın Dursun Hariç ) Hiç birinin başta Hüseyin Demir, Mahmut Can olmak üzere. Listeye girme şansı bulunmamaktadır.

.

Milletvekili olmak için birçok tavizler veren, Bu liste ile çalışma azmi, hırsı olan parti üyelerini küstürmesi beklenilen, İlçe başkanı Av. Zeynel Öztürk’ün bu listesi. Parti içinde, yönetim içinde, çok sert muhalefeti beraberinde getirmesi bekleniliyor.

2014 seçimlerinde farklı bir sonuç elde etmek isteyen CHP’de önümüzde ki günlerde istifaların sayısının daha da artması bekleniyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.