Kadıköy, Ramazan'a hazırlanıyor

Kadıköy, Ramazan'a hazırlanıyor

Kadıköy’de bulunan cami ve ibadethaneleri düzenli aralıklar ile temizleten Kadıköy Belediyesi, bu yıl Ramazan ayı boyunca 66 camiyi hijyenik temizlik işleminden geçirecek ve halılarına kuru temizleme uygulatacak.

 Kadıköy’de bulunan camii ve ibadethaneleri düzenli aralıklarla temizleten Kadıköy Belediyesi, bu yıl Ramazan ayı boyunca 66 camiyi hijyenik temizlik işleminden geçirecek ve halılarına kuru temizleme uygulatacak.

 

Kadıköy Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi 5000 aileye kuru gıda erzak yardımının yapılacağı belirtildi. İçinde bakliyat, şeker, çay, zeytinyağı, un, gibi gıda malzemeleri bulunan yardım kolileri, özel ekip tarafından ailelere teslim edilecek.  

 

Özgürlük Parkı şenlenecek

 

Ramazan ayı boyunca, Göztepe Özgürlük Parkı'nda çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Açıklamada, 12 - 19 - 26 Temmuz tarihlerinde saat 21.30’da başlayacak konserlerde sevilen sanatçılar; Neşe Karaböcek, Seyyal Taner, Selçuk Ural, Ersan Erdura, Nur Yoldaş, Bilgen Bengü ve Semiha Yankı’nın sahne alacağı belirtildi. Panorama Orkestrası'nın solistlere eşlik edeceği konserlerin ücretsiz olacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.