Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır mazbatasını aldı

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır mazbatasını aldı

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır mazbatasını aldı

Bahçelievler Belediye başkanlığı için AK Parti’den bir kez daha aday gösterilen ve 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde tekrar başkan seçilen Dr. Hakan Bahadır mazbatasını aldı.

 

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde AK Parti'den Cumhur İttifakı adayı gösterilen ve yeniden belediye başkanı seçilen Dr. Hakan Bahadır mazbatasını aldı. Bahçelievler Belediye Başkanı olan Bahadır’a mazbatası İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mehmet Emin Çevik tarafından verildi. 

 

Dr. Hakan Bahadır “Öncelikle böyle bir başarıyı, duyguyu ikinci sefer yaşattığı için Allah’a şükrediyoruz, hamdolsun. Genel Başkanımızı, bakanlara, milletvekillerine, genel merkezimize ve özellikle Murat Kurum’a çok teşekkür ediyorum. Çok emeği var, Allah razı olsun. İlimize, ilçemize her kademedeki arkadaşlarımıza, MHP’ye ve Büyük Birlik Partimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

“Herkesi kucaklayacağız”

Bahadır konuşmasına şöyle devam etti: “Sonuçlara baktığımızda, AK Parti, MHP ve Büyük Birlik Partisi’nin yer aldığı Cumhur İttifakı’nın dışında her partiden oy almışım. Bu dönemde de daha önceki dönemde olduğu gibi tüm komşularıma ayırmadan hangi partiden, ırktan, görüşten, düşünceden olursa olsun hizmet etmeye devam edeceğiz. Herkesi kucaklayacağız. Tabii ki bizim bir parti rozetimiz var. Ancak bu parti rozetimizi belediye başkanlığında hiç kullanmadık. Türkiye Cumhuriyeti Bahçelievler Belediye Başkanlığı için bize oy veren, vermeyen herkese eşit, adaletli hizmet edeceğiz. 5 yıl böyle yaptık, bundan sonra da yaptıklarımızın üstüne koyarak hizmetlerimizi daha üst düzeye taşıyarak komşularımıza hizmet götüreceğiz. Tüm komşularıma teşekkür ediyorum. İyi ki varlar.”

 

Dr. Hakan Bahadır mazbatasını almasının ardından Bahçelievler Belediye binasına geldi. Belediye çalışanları tarafından coşkuyla karşılanan ve tebrikleri kabul eden Bahadır, 5 yıl daha Bahçelievler’de hizmet etmek üzere görevine başladı.

8b1zvhmspl0dagxhsekvypnf.jpg

kawaygnj36vhI2gpq1uhc4l5.jpg

buxkcuqyz4x1phtbwlfsysjv.jpg

tbdte9sf5dgoq1xhqvpjIe6a.jpg

qc8m6rla1Iueqnkbkipsreff.jpg

bqyusxiqfxd0upcy81gro4nt.jpg

pwcgp2uqz9ajgzyrku1hclio.jpg

hqrau2pzfnmd0jmvt3voifwt.jpg

z6geqbdowhw90tbsvroj8hsn.jpg

a7dmpzg92vmnow5eyjfiub1d.jpg

dvowq79rzkikubczxmslm2ao.jpg

vghprsmqnc0wkjlofpexyb1h.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.