Bahçelievler’de yeni bir anaokulu açıldı

Bahçelievler’de yeni bir anaokulu açıldı

Bahçelievler Belediyesi tarafından, yeni bir anaokulu daha hizmete açıldı. AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in de katıldığı açılışta konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “3 tane anaokulumuz var. 4’üncüsünü açıyoruz. Bu anaokulumuz yaklaşık 400 metrekare ve 60 öğrencimiz yer alacak” dedi.

Bahçelievler Belediyesi tarafından, Bahçelievler Kongre Merkezi ve Nikâh Sarayı’nın içinde bulunan bir alanda anaokulu açılışı gerçekleşti. Açılışa AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesi İstiklal Marşı okundu ve saygı duruşunda bulunuldu. Ardından çocuklar mini bir gösteri yaptı. Kurdele kesimi sonrasında protokol anaokulunu gezip, bilgi aldı.

“Son 20 yılda anaokuluna gitme oranı yüzde 99’lara geldi”

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Küçükçekmece’de meydana gelen saldırıdan bahsederek, “Bu hafta bizi üzen iki hadise vardı, her ikisine de sayın başkanımız değindi. Biz siyasetin gülen yüzüyüz. Bu işleri gülerek yapmak istiyoruz. Türkiye’de barış ve huzur içinde konuşarak her şeyi halledebiliriz, halledemeyeceğimiz hiçbir şey yok” dedi.

Anaokulunun çok önemli bir mesele olduğunu ifade eden Zengin, “Benim kuşağımda çok az anaokulu vardı. Ben de çalışan bir annenin çocuğu olarak anaokuluna gitmiş bir çocuğum. O yüzden anaokulu öğretmenimizi çok tebrik ediyorum. Çocuklarımızın da hiç unutmayacağını düşünüyorum.” dedi.1912-1913 gibi yıllarda açılmaya başlayan anaokullarının tarihinin çok eski olduğunu ifade eden Zengin şöyle devam etti: “Evvelden kız meslek liselerinin içinde, Anadolu şehirlerinde vardı ama zaman içerisinde hem Milli Eğitim Bakanlığı’nın AK Parti’ye geçmesiyle birlikte özellikle son 20 yılda anaokuluna gitme oranı yüzde 99’lara geldi. Zorunlu değil ama annelerimiz, babalarımız bunun ne kadar önemli olduğunu biliyor. Belediyelerimiz de, AK Partili belediyeler, Milli Eğitim Bakanlığı’mız yoğun bir şekilde anaokulları açtı. Tabii özel anaokulları da var ama her zaman için belediyelere ve bakanlıklara ait olanları hem maliyet hem de evimizin hemen yakınında olması nedeniyle bizim için çok daha ulaşılabilir. O sebeple ben Bahçelievler’de böyle güzel bir şeye vesile olduğu için başkanımızı çok tebrik ediyorum. Çocuklarımız bu günleri çok iyi hatırlayacaklar.”

 “Bu anaokulumuz yaklaşık 400 metrekare 60 öğrencimizi yer alacak”

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “2 üzücü olay yaşadık. Bir tanesi Cumartesi günü Küçükçekmece’de adayımızın olduğu yerde hain bir saldırı bulunuldu. Bir kardeşimize ağır şekilde yaralandı. Gece saatlerde AK Parti İl Kolları Başkan Yardımcımız trafik kazası sonucu vefat etti. Siyasi seçim var. Böyle şeylerin yanlış olduğu demokrasi ile her şeyin çözüleceğini böyle şeylerin olmaması gerektiğini düşünüyorum. Bugün söylediğim gibi 3 tane anaokulumuz var. 4’üncüsü açıyoruz. Bu anaokulumuz yaklaşık 400 metrekare ve 60 öğrencimizi yer alacak. Kongre Merkezi’mizin ayrı bir bölümünde ayrı giriş ve çıkışı olan bir alan. Türkiye’nin Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı ilk resmi anaokulunu açan belediyeyiz. Resmi olarak bir çalışma yaptık. Biz geldiğimizden beri 5 yıldır gençlere, öğrencilere destek veriyoruz. 65 bin öğrencimize bu sene ilkokul, ortaokul, lise ve Kur’an Kursu öğrencimize 600 lira kırtasiye yardımında bulunduk” dedi.

75nodfzzqb8gmqj90kcpi3tt.jpg

kv5mbzwufcrxzup4qwhr3ecg.jpg

wt9yhopmzm8324cg7wtdbkaf.jpg

hsyyhx4wdl2kcop6kqtrbq3x.jpg

kbxbjfefn8rsmc9utjdlu5sz.jpg

rf0f7nibtytrazIkjkwumpgc.jpg

tphk6ul4pxazdj71mnxyavwl.jpg

06Iua8mjo5bydcdbpnzkvweh.jpg

yqvrosafbgoku3swhqln8xdz.jpg

1a8srIu04yoxcbnvdklxj3nr.jpg

xyur6bfqqp5rndwgmdhgcuo4.jpg

w2ugafawe5ovlbtdoy9q0hkj.jpg

ftpi2lodw6kIwcv3sk1eg0rg.jpg

rcecmhfghjoInz08upbvwz6s.jpg

v3jdzqxcrlhed4kfswqt26ul.jpg

0opa4tlhkm3nscxdb8fycvr5.jpg

4sabhdflrpvnentclyuxf76o.jpg

bdk6tcb2nmoepqq3vi98jdgg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.