Başakşehir bayramı bekliyor

Başakşehir bayramı bekliyor

Başakşehir’de huzurlu bir bayram için her şey tamamlandı.

 İstanbul’un en modern satış ve kesim alanlarına sahip olan Başakşehir Belediyesi, sorunsuz bir  bayram için tüm birimlerini seferber ederek hazırlıklarını tamamladı, şimdi bayramı bekliyor. 

 

26 bin metrekarelik bir alanda, 7/24 güvenlik kamerasıyla takip edilen kurban kesim ve satış alnında hem kurban sahiplerinin hem de vatandaşın içi rahat.

 

Alanlara yerleştirilen galoş makineleriyle steril bir ortam sağlanan alanda, vatandaşlar kurban  kesimlerini beklerken bekleme salonundaki ikramlardan da faydalanabilecek.

 

126 çadır ve 9 mobil kesim ünitesinin yer aldığı Başakşehir kurban kesim ve satış alanında her gün  ilaçlama yapılarak, kötü kokuları önlemek amacıyla parfüm esanslı yıkama araçlarıyla da dezenfekte ediliyor.

 

Bayram günü yediden yetmişe herkesin coşkuyla bayramlaşacağı,otoparkı, bekleme salonları, mescit’i, duşu, güvenlik önlemleri ve steril ortamıyla İstanbul’un en modern kurban kesim ve satış alanına sizleri de bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.