Bayram tatili için biletler tükendi

Bayram tatili için biletler tükendi

Normal seferlerin tamamen dolması üzerine firmalar ek seferler koydu ancak bu da yetmedi.

 İkinci ek seferler için arayışa başladıklarını belirten Metro Turizm Seyahat Acentesi Ankara Bölge Müdürü İhsan Demirkol, “11-12 Ekim tarihlerinde bütün araçlar doldu” dedi.

 

Dönüş paniği

 

Demirkol, bayram tatili sonrası biletlerini erkenden ayıranların dönüş için ‘yer bulamam' korkusuyla dönüş biletlerini de önceden aldıklarını belirtti. Rezervasyon yapmadıklarını söyleyen Demirkol, “Tatilin 9 gün olması nedeniyle ayın 19 ile 20'sinde dönecek olanlar 19, 20 ve 21 Ekim biletlerini önceden aldılar. Bu tarihlerde dönüş biletleri yok” dedi.

 

Umutlar D2 araçlarında

 

Bilet bulmakta zorlanan vatandaşlar için yeni bir umut kapısı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'dan geldi. Yıldırım'ın D2 belgeli sadece turizm amaçlı kullanılan otobüslerin bayram boyunca vatandaşlara hizmet vereceğini açıklaması firmaları harekete geçirdi. Demirkol, ek seferlerin yetişmemesi halinde D2 araçları kullanacaklarını belirtti. Bu arada THY'de doluluk oranının yüzde 85'e ulaştığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.