Çocuk kulüplerine yoğun ilgi

Çocuk kulüplerine yoğun ilgi

Pendik Belediyesi Çocuk Kulüpleri, yeni eğitim ve öğretim yılı ile birlikte çocuklar tarafından yoğun ilgi görmeye başladı.

 Uzman kadrosu ve bünyesinde barındırdığı oyun gruplarıyla çocukların hem eğlendiği hem de öğrendiği mekânlar haline gelen çocuk kulüplerine bir yılda 4 bin yeni üye daha katıldı.

 

Dolayoba, Fevzi Çakmak, Kavakpınar, Velibaba, Orhangazi ve Kurtköy Mahallelerinde hizmet veren çocuk kulüpleri, içinde yer alan eğitici oyuncakları ve oyun gruplarıyla çocukların dünyasına hitap ederken, ayrıca yaşıtlarıyla bir araya gelerek paylaşma ve sosyalleşmelerine imkan sağlıyor. Çeşit çeşit oyun gruplarının keyfini çıkaran çocuklar, düzenlenen yarışmalara ve eğitici etkinliklere katılıyor. Çocuk Kulüpleri, rahat ve kaliteli ortamıyla anne babaların da vakit geçirdiği yerler haline geldi.   

 

Üye sayısında büyük artış

 

Pendik’te faaliyet gösteren çocuk kulüplerine ilgi her geçen gün artıyor. Geçen yıl ekim ayında 23 bin 625 olan kayıtlı üye sayısı,  sürekli artış göstererek  bu yıl 27 bin 248’e yükseldi. Çocuk kulüplerinden  2 ile 7 yaş arası  minikler faydalanıyor. Çocuğunu kayıt yaptırmak isteyen velilerin kimlikle birlikte başvurması yeterli oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.