Ebru Gündeş'ten Arenamega’da muhteşem konser

Ebru Gündeş'ten Arenamega’da muhteşem konser

Küçükçekmeceliler, Öğretmenler Günü'nü ünlü sanatçı Ebru Gündeş’in dev gösteri merkezi Arenamega’da verdiği muhteşem konserle kutladı.

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği ve Hop Dedik Ayhan’ın sunumuyla gerçekleşen Öğretmenler Günü Konseri'ni; Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Başkan Yardımcıları ve İBB Kültür Müdür Yardımcısı Recai Çalışkan başta olmak üzere, binlerce Küçükçekmeceli vatandaş izledi.

 

'Hakkınızı helal edin'

 

Konserde, Türk pop ve fantazi müziğinin güçlü sesi Ebru Gündeş’e teşekkür ederek, çiçek veren Aziz Yeniay, "Muasır medeniyetler seviyesindeki yerimizi aldıracak olan öğretmenlerimizin gününü kutluyorum ve haklarını helal etmelerini istiyorum." dedi. Konuşmasında ünlü ismin eski bir Küçükçekmeceli olduğunu da katılımcılarla paylaşan Yeniay, bu nedenle duyduğu mutluluğu dile getirdi.

 

Birbirinden güzel parçalarını ardı ardına seslendiren Ebru Gündeş de, "Aranızda öğretmenlerim varsa, haklarını helal etsinler. Küçükçekmece benim için gerçekten çok özel, çocukluğum burada geçti." diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.