Kartal-Kadıköy metrosu yüzde 50'li indirimli

Kartal-Kadıköy metrosu yüzde 50'li indirimli

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, vatandaşlardan büyük rağbet gören Kadıköy-Kartal Metrosu’nun yüzde 50 indirimli tarifesini 1 Haziran 2014 tarihine kadar uzattı.

 İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısının 5. Birleşimini Saraçhane Belediye Sarayı’ndaki Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi. İBB Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet’in yönettiği toplantıda vatandaşlardan büyük rağbet gören Kadıköy-Kartal Metrosu’nun indirimli tarifesi 1 Haziran 2014 tarihine kadar uzatıldı.

 

AK Parti adına teklifi sunan Grup Başkan Vekili Ergün Turan, Kadıköy-Kartal Metrosu’nda her gün 200 binin üzerinde vatandaşın hızlı ve konforlu seyahat ettiğini belirterek, toplu taşımanın özendirilmesi amacıyla yüzde 50 olarak devam eden indirimli tarifenin 6 ay süreyle kadar uzatılmasını talep etti.

 

Teklif Meclis Üyelerinin oybirliğiyle kabul edildi. Kadıköy-Kartal Metrosu, alınan karar doğrultusunda 1 Haziran 2014 tarihine kadar yüzde 50 indirimli hizmet vermeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.