FEVZİPAŞA CADDESİNDE SEZON AÇILIŞ ŞENLİĞİ

FEVZİPAŞA CADDESİNDE SEZON AÇILIŞ ŞENLİĞİ

Fatih Fevzipaşa Alışveriş caddesi yeni sezona renkli görüntülere sahne olan büyük bir açılışla merhaba dedi.

 Özellikle düğün sezonunda gelinlik deyince akla gelen ilk adres olan Fevzipaşa Caddesi alışveriş caddesi renkli görüntülere sahne olan büyük bir açılışla yeni sezona girdi. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Fatih Girişimci İşadamları Derneği (Fagider) üyesi iş adamlarının katıldığı etkinlik, büyük beğeni topladı. Etkinliğe ev sahibi Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in yanı sıra AK Parti Grup başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı da katılarak kortejdeki yerini aldı.

 
Karnaval havasında yapılan açılışta içlerinde gelin ve damat bulunan klasik otomobiller, faytonlar, motosikletler cadde üzerinde renkli ve eğlenceli bir kortej oluşturdu. Korteje kına geleneğimizi anlatan kına kıyafetli gelin ve kına hediyelerini taşıyanlar da eşlik etti.
 
Edirnekapı’dan başlayan korteje Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Caroline’i Wilma Elles de gelinlik giyerek katıldı. Klasik otomobille kortejdeki yerini alan Wilma, ‘Düğün sezonu açıldı. Gelinlik giymek çok güzel bir duygu’ dedi.  Kent Orkestrası ve Ahırkapı Roman Orkestrasıyla şenlenen yürüyüş, Fevzi Paşa caddesini karnaval alanına çevirdi.
 
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Fevzipaşa caddesinin sezon açılışını yapıyoruz. Burada ana temamız gelinlik. Amacımız çeyizlik ürünlerinin İstanbul’a Türkiye’ye ve dünyaya tanıtılmasıdır. Fevzipaşa Caddesi gelinlik ve çeyiz sektörünün en önemli merkezidir. Biz belediye olarak bu mevcut potansiyeli uluslar arası alana taşımak istiyoruz. Demir, ayrıca cadde esnafını da desteklediklerini belirterek, evlenecek gençleri düğün alış verişlerini yapmak için Fevzipaşa Caddesine davet etti.
Milletvekili Ayşenur Bahçekapılı’da Alışverişlerini Fatih’ten yaptığını belirterek, cadde esnafının desteklenmesi gerektiğini söyledi.
 
Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri hep birlikte açılışı gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.