Gaziosmanpaşa yazın rahat edecek

Gaziosmanpaşa yazın rahat edecek

Yaz aylarında vatandaşların büyük rahatsızlık duyduğu haşere ve sinekler konusunda çalışmalarını hızlandıran Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilaçlama hizmetini aralıksız olarak sürdürüyor.

 İnsan sağlığını tehdit eden ve bulaşıcı hastalık taşıyan her türlü kemirgen, uçkun ve haşereye yönelik Biyosidal ilaçlama hizmetlerini tüm ilçede hızlandıran Gaziosmanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, apartmanların ortak alanı olan yerleşke altı bodrum, sığınak, kömürlük ve çatı alanlarındaki yoğun haşere şikâyetini önleyebilmek ve zamanında müdahale edebilmek için herhangi bir ücret talep etmeksizin ilaçlama yapıyor. Gaziosmanpaşa Belediye sınırları içinde bulunan 48 bin binanın bodrum ve çatılarını ilaçlama çalışmalarını sürdüren sağlık ekipleri randevu ile hizmet vermektedir.

 

Belediyeden yapılan açıklamada, ilaçlama hizmetinden yararlanmak için Gaziosmanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne direkt müracaat edilebileceği gibi (0212) 453 53 14 numaralı telefondan randevu talep edilebileceği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.