Gaziosmanpaşalı öğrenciler ödüllerine kavuştu

Gaziosmanpaşalı öğrenciler ödüllerine kavuştu

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı’nda düzenlenen programda, Kızılay’la ilgili kompozisyon, resim ve şiir dallarında dereceye giren ortaokul ve ilköğretim öğrencilerine ödülleri takdim edildi.

 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde 27 Kasım Çarşamba günü Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı’nda bir program düzenlendi.

 

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz,  programda yaptığı konuşmada, ulusal ve uluslararası alanda her koşulda insanların acısını hafifletmeye çalışan ve hizmetlerinde hiçbir ayrım ve çıkar gözetmeyen Türk Kızılay’ının, tüm dünya ülkelerinin insanlarına hizmet ederek milletimizin yardımseverliğini, hoşgörüsünü, dayanışma arzusunu bütün dünyaya göstererek medeniyetimizi yaydığını söyledi. Ödülleri Kaymakam Yavuz ve kurum müdürleri verdi

 

Kızılay’la ilgili kompozisyon, resim ve şiir dallarında dereceye giren ortaokul ve ilköğretimde okuyan 30 öğrenciye plaket ve ödüllerini; Kaymakam Seddar Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Bakırcı, Kızılay Şube Başkanı Kadir Çakır ve kurum müdürleri takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.